Padre Posted March 11, 2003 Report Share Posted March 11, 2003 Oto mapki dojazdu na Jasień z zaznaczonymi przewodnikami, którzy mogą udzielic dokładniejszych informacji. Będą oni w umundurowaniu polskim.Beda stać w widocznych miejscach. Co do noclegów to mamy zarezerwowane miejsca noclegowe z soboty na niedziele w schronisku na ul. Wałowej. Chętni proszeni są o kontakt.Cena to 15 zł za noc. Pozdrawiam Padre Gallahad tel. 0 502 563 851 Link to post Share on other sites
Foka Posted March 11, 2003 Report Share Posted March 11, 2003 kurcze, wlasnie skonczylem skanowac plan zeby to samo zrobic :? Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 11, 2003 Report Share Posted March 11, 2003 Witam, A mógłbys powiedzieć jakie autobusy tam kursują, lub cos w tym stylu??? W Trójmieście będe już w środę(jupi! to jutro :D ) bo mam pare rzeczy do załatwienia(Aves, trza się napić :lol: ). Bede jechał SKM i z Gdańska Głównego jakoś tam dojadę. pozdrawiam kapral Link to post Share on other sites
Foka Posted March 11, 2003 Report Share Posted March 11, 2003 z Glownego jedziesz SKMka [rozklad jazdy] albo tramwajem (nr 6 lub 12) [rozklad jazdy] do Gdanska Wrzeszcza (z tramwaju nie widac :)) nastepnie wsiatasz w antybus 127 (z Oliwa PKP ma przystanek 300m od Wrzeszcz PKP), 129 (z Wrzeszcz PKP) lub 130 (z Wałowej - okolice Gdanska Glownego) i jedziesz do konca trasy (z mapy nr 1 - koniec ulicy Bulonskiej) - przystanek "Migowo". a dalej na piechote jak na mapce Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 11, 2003 Report Share Posted March 11, 2003 Witam, gees, ale to zawiłe :P Ja jade z Gdyni wzgórze św. maksymiliana(bo tam się zatrzymuje). Ale OK, informacja przyjęta i przetrawiona :D Dzięki Seal: :D pozdrawiam kapral Link to post Share on other sites
rezul Posted March 12, 2003 Report Share Posted March 12, 2003 a moze dacie jeszcze mapke ktora obejmuje troche wiekszy obszar i pokazuje dojazd od schroniska ul. Walowa do miejsca zebrania. (8 osob z Torunia bedzie w schronisku od piatku wieczor) Link to post Share on other sites
Foka Posted March 12, 2003 Report Share Posted March 12, 2003 Tutaj jest mapa [ok 800kB] dojazd - autobus nr 130 [rozklad jazdy] z petli na Walowej (stanowisko nr IV) do petli Migowo. Bilety normalne 2,4 zl ulgowe 1,2 zl (czas jazdy do pol godziny, mysle ze wystarczy) jakies jeszcze informacje, zolnierze, survivalowcy i komandosi? ;) Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 12, 2003 Report Share Posted March 12, 2003 Witam, Własnie siedzę sobie w Gdyni, w takiej jednej kafejce:) A jutro wykorzystam mapke(Dzieki Padre) i info od Foczki(Dzięki Foczuś) i pojade na mały zwiad, jak to w tym Jasieniu wyglada. pozdrawiam kapral Link to post Share on other sites
PB_Aves Posted March 12, 2003 Report Share Posted March 12, 2003 Tak przy okazji, jeśli chodzi o mapkę to polecam www.trojmiasto.pl/mapa Pozdrawiam Aves Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted March 13, 2003 Report Share Posted March 13, 2003 KMAC!!!!! WIDZICIE CO SIE DZIEJE ZA OKNAMI ? NIE DOSC ZE PADA SNIEG, TO NA DODATEK MOKRY A NAJGORSZE ZE POZIOMO - TAKI WIATR :( czynic voodoo i dawac na tace by byla ladna pogoda Link to post Share on other sites
Wit Posted March 13, 2003 Report Share Posted March 13, 2003 W Poznaniu świeci pięknie słońce, temp. + 10 st. C, niemal bezwietrznie - czuć wiosnę...:) Link to post Share on other sites
Foka Posted March 13, 2003 Report Share Posted March 13, 2003 a u nas posrednio :) brak opadow, brak slonca, wiatr jest, zmienny :D Link to post Share on other sites
KrieG Posted March 13, 2003 Report Share Posted March 13, 2003 a ja tam wole zeby padalo, w koncu na poligon najlepsza jest wlasnie taka pogoda. taktyczna. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted March 13, 2003 Report Share Posted March 13, 2003 Panie i panowie! Kontrakty podpisane, żołdy już na Waszych szwajcarskich kontach, nie ma że zimno, musicie wykonać misję! A poważnie, to na Jasieniu jest las, więc wiatr będzie dokuczał tylko na otwartych przestrzeniach granicy. Generalnie zniknął nam już raczej śnieg, ale za to się ochłodziło. I wieje jak świnia dzisiaj. Pozdrawiam Kret Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 13, 2003 Report Share Posted March 13, 2003 Witam, A ja sobie siedze w Gdyni, nawet Kreta spotkałem dziś :D A pogoda ładna. Zimno nie jest, słoneczko nawet świeci :) Tylko wiatr jest bardzo mocny, byłem przed chwilą w porcie to myślałem, że mnie zwieje. Ale jak powiedział Kret, na poligonie jest las, a jego miejsce jest trochę oddalone od morza, więc myśle że problemu nie będzie. Poza tym do soboty p[owinno się unormować. pozdrawiam kapral Link to post Share on other sites
Recommended Posts