Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Nie skasuje tylko z ciekawości, może następny post będzie bardziej... czytelny...

Możesz łaskawie zanim usunę ten topic wyjaśnić co to znaczy 'poradzić sobie ze spustem'?? Spust służy do naciskania celem wygenerowania akcji broni zwanej 'strzał'. No, chyba że chodzi ci o coś innego ale tego nie raczyłeś napisać a niestety użytkownicy tego forum są upośledzeni brakiem jasnowidzenia...

Można gdzieś taki kupić? Może pasuje od jakiejś innej repliki np. tej z STTI?

Pytanie według mnie jest proste!

Potrzebuje po prostu spust do P8 KJWorks

Znaczy, że twardy, miękki czy może się rozwalił, pękł, rusza się, nie rusza, wypadł, rozpuścił się

on chce tylko spust! a może nic się nie stało tylko kolekcjonuje spusty od replik i teraz przyszedł czas na spust od P8 i chce mieć identyczny jak ten w replice KJW

[Ręka Ci się omskła, że nawaliłeś tyle tych enterów? Foka]

No sory, może faktycznie nie do końca jasno napisałem. Otóż mam złamany spust, i nie wie ktoś gdzie taki dostać? Myśle że każdy posiadacz tej repliki wie o co chodzi. A zastanawiam się czy może pasować ten z sprężyny STTI (P8). W końcu ta sama fima to produkuje.

zapytaj sie w tajwangun oni glownie koncentruja sie na KJW. Mozesz probowac dokupic go u producenta ( podzwon po sklepach z bronia w Twoim miescie ) nie gwarantuje ze sie uda, gdyz mnie sie nie udalo, powiedzieli ze taka bron nie istnieje. ale jak co to mozesz powiedziec ze potrzebujesz spustu do USP P12, nie mow ze USP 9SD bo wtedy moga odmowic gdyz posiadanie broni do ktorej mozna bez problemu zamontowac tlumik jest zabronione.

Inna ewentualnoscia jest proba dorobienia u rusznikarza, lecz mnie powiedziano ze bylo by to dosc trudne i pracochlonne.

zreszta juz temat byl poruszany z 2-3 razy i tez sie w nim wypowiadalem.

wystarczylo poszukac !! ale nie chce byc taki zeby tylko wypominac bledy wiec staram sie pomoc

(aha nie wiem czy chodzi Ci o Tacticala czy P8 bo ludzie mysla ze to sa te same bronie, lecz tak nie jest, ale spusty w obu sa takie same, tzn w USP 9SD i P8, w P12 jest troche inny - Match Trigger ale pasowac powinnien gdyz rozni sie jezykiem a nie mocowaniem z tego co mi wiadomo)

Pozdrawiam

Bocian.

Pytałem na MG i Firearmsie ale powiedzieli mi że nie ma możliwości załatwienia takiego spustu. Na forum szukałem ale nie mogłem znależć tego tematu. U rusznikarza mam możliwość dorobienia i to na profesjonalnych maszynach. Niestey potrzebuje całego na wzór którego nie mam i nie znam nikogo kto ma tego USP ze spustem. Jeśli ktoś chce moge dorobić za pożyczenie. Jesli ktoś jest chętny na taki układ no niech się do mnie odezwie. Jeszcze sprubuje na taiwangunie.