Cincin Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Gdzie mogę kupić dużą kabure [np. na Colta 45. , berette] pasującą na pas parciany LC-2? Z góry dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Poland Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Proponuje Bianchi M12, albo UM-84 (wersja I albo II). Doskonale pasuje do pasa LC-2 (chodzi o ten taki szeroki 2 i pól cala?). Cena powala ale da sie kupić nową M12 za 130zł (np mi sie udalo, ebay holenderski) a nie 380 jak zyczy sobie np. Military.pl. Kaburka stworzona do Beretty M9. Idalnie sie trzyma i pod wzgledem 'nieprzeszkadzania' w walce bije* wszystkie kabury udowe itp, kydexowe, srydexowe itp *Wcale sie nie znam, to moja prywatna opinia 8) -Mozna na Military.pl -Allegro (byla swojego czasu, czasem sie pojawia, koleś 'adammodok' z allegro może sprowadzic dosyc tanio) -Ebaye, raczej europejskie bo ze stanow wiecej za przesylke wyjdzie wOOt pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Cincin Posted November 18, 2005 Author Report Share Posted November 18, 2005 Jestem nisko budżetowy :wink: . Na takie mnie nie stac.... Może jakaś by pasowała do szelek LC-2? Mam pas i szkoda by mi było go sprzedawac. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73120011 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts