LD_cynik Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Zapewnie to pytanie jest przejawem nieuzasadnionego optymizmu z mojej strony ale mimo to zapytam sie. A o co mnie chodzi, juz mowie. Kupczaka sobie jednego rozwalilem troche, pekla guma po zewnetrznej stronie na zgieciu palcow i sie oderwala troche. Na moje oko wymaga klejenia i szycia czy czegos tam ale kurde, pomyslalem sobie, ze skoro my w unii Europejskiej jzu jestesmy i takie tam to moze jednak Kupczak ma jakis serwis mniej lub bardziej gwarancyjny? Fakt, buty maja roczek juz ale ja chetnie zaplace prosze panow... Quote Link to post Share on other sites
Bulva Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Najprościej będzie dać do dobrego szewca Cynik. Kontakt do firmy jest na stronie: http://www.vip.home.pl/ Ale nie sądzę żeby ci to wiele dało. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Cynik, a buty kupowałeś u kupczaka, czy w różnych innych źródłach? A mówiąc krótko, czy były zajebane z wojska? Bo większość kupczaków dostępnych w sprzedaży właśnie ma taki rodowód. Mój kumpel kupił swoje u kupczaka i miał na nie 1 rok gwarancji. Co do uszkodzenia, jest to jakiś feler kupczaków, mi i mojemu kumplowi pękło w tym samym miejscu. Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted November 20, 2005 Author Report Share Posted November 20, 2005 Polowicznie zajumane ;) czyli po prostu wystawione na sprzedaz przez kogos kto takie trepy dostaje przydzialowo co roku i co roku pare wystawia w tym samym miejscu. Uszkodzenie powstalo w sposob troche debilny bo zostalem wyciagniety na koncert, producent nie przewidzial najwidoczniej ze ktos bedzie non stop nadeptywal tego buta przez godzine. Potem jeszcze spacerek kilka godzin na butach do domu i rezultat zobaczylem wieczorem na stepnego dnia. Chodzi o combaty II w razie gdyby ktos mial czelnosc nie wiedziec w czym ja chodze ;) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Tak jak mówiłem Cynik, to pękanie gumy to chyba wada fabryczna kupczaków, bo jesteś kolejną osobą której w tym miejscu pękło. Ale to nic, ja tak rozwaliłem swoje combat II, że mam dziurę na wylot :wink:. Na szczeście po załataniu silikonem już nie przecieka. Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted November 20, 2005 Author Report Share Posted November 20, 2005 No to kurna szewca szukam dobrego bo odkad posmakowalem tych combatow to kurde nie wsmak mi troche juz chodzenie w moich stuletnich twardych alvikach hehe. Fakie fajne butki a tak sie popsowaly ehhh... Nawiasem mowiac stare alviki za polowe detalicznej ceny kupczakow juz sluza chyba 4 sezony, katowane latem w gorach w zimie codziennie w miescie calymi dniami, najgorsze baty dostawaly w Dolomitach i na kamerdolcach w slowackim raju w rzece i k... trzymaja sie cudnie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts