Michu_Śrem Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Witam was dzisiaj otrzymałem od tokarza moją lufe wykonaną z rurki z obi Wyżłobienia pasują Teraz czekają mnie testy o ile i czy wogule poprawiły się osiągi Zaraz po testach postaram się coś napisać Wystającą lufe ukryje w tłumiku Quote Link to post Share on other sites
Guto_Bandito Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Noooo wreszcie ktos sie wziął za tuning tego cuda , czekam na wyniki i pytanie napisałeś że schowasz lufe w tłumiku - tokarz nagwintuje ci zewnętrzną część lufy , żeby tłumik pasował ??? :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Michu_Śrem Posted November 24, 2005 Author Report Share Posted November 24, 2005 No więc tak pierwsze strzały z balkonu w stronę śmietnika na oko widoczna poprawa zasięgu i celności ale zmierzę dokładnie Mocowanie tłumika jest jescze sprawą niedokońca dopracowaną tłumik to samoróbka i mocowanie nadal jest w fazie projektu Tłumik ma za zadanie schować ok 4 cm lufy a reszta ma tłumić wystrzał Zdjęcia i dokładny opis wkrutce [ Dodano: 24.11.2005, 13:14 ] Więc tak Zasięg skuteczny zwiększył się o 12 metrów Tłumik spełnia swoje zadanie czyli tłumi mocowanie to proste nałożenie tłumika na lufe Lufa wchodzi do szpulki po nici Pracuje nad ulepszeniem Hop-Up'a Ale nie mam cięższych kulek narazie więc pruby zostają wstrzymane do załatwienia kulek 0.33... Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Michu... u nas jeden z chłopaków troszke wzmocnił HU i zasięg wzrósł że ho ho . Teraz wymienia lufe i wkłada to w tanią replike siga550. Efekt może być ciekawy. Jeżeli bedzie gotów i wszystko sie uda to napisze coś wiecej albo zapodam zdjęcie. Quote Link to post Share on other sites
Kakaroth Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 hmmm a moglibyście podać szczegółowy opis poprawy HU? ja mam problem taki, że gumka prawie nie wystaje i prawie wcale nie podkręca kulek :( macie może jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu? Quote Link to post Share on other sites
zibid Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Sz...czekam niecierpliwie na ciąg dalszy i fotki z opisem przeróbek. Quote Link to post Share on other sites
gryzly Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 hmmm a moglibyście podać szczegółowy opis poprawy HU? ja mam problem taki, że gumka prawie nie wystaje i prawie wcale nie podkręca kulek To powinnieneś się cieszyc :wink: Ja mam taki że jak wyjde na zewnątrz i stwardnieje guma to albo nie przepuszcza kulek albo jak już kulka wyleci to leci gdzie chce czasami zatrzyma taką ilośc kulek że nie można maga wyciągnąc... A co do tuningu to ja w swoim wymieniłem lufe na taką z obi z tym że nie wiem jak działa bo strzelanka dopiero jutro (dopisze reszte jak wrócę ze strzelanki w sobote) Pozdrawiam Krzys Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Może ktoś zapodać fotke lufy? a Konkretniej to chcę do glocka 17c CO2 wstawić precke mad bulla,podpasuje? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts