Wombat Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Z magazynka od ingrama (ksc), przez wentyl do napełniania gazu po ostatniej strzelance uchodzi gaz (ciągle słychać syczenie). Jak dotąd nic mi nie przychodzi do głowy... Quote Link to post Share on other sites
Michoxx Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 może coś z uszczelką ? w ostateczności można jeszcze kupić nowy zawór ! Mam tak samo z beretką Quote Link to post Share on other sites
Wombat Posted November 25, 2005 Author Report Share Posted November 25, 2005 zapewne tak, ale nie mogę rozkręcić magazynka. Te dwa polce co przechodzą przez magazynek na spodzie trzeba przecisnąć, czy co? Bo jeśli tak to przerąbane, bo ani drgną... Quote Link to post Share on other sites
Michoxx Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 chodziło mi o uszczelke od tego zaworu do napełniania a co do tych bolców to trzeba je wybić sam mam M11A1 i już rozbierałem tego maga Quote Link to post Share on other sites
Wombat Posted November 25, 2005 Author Report Share Posted November 25, 2005 Domyśliłem się ze zdjęcia, że go masz:) ale już jest si. Jakiś syfek blokował uszczelkę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts