zdroja8 Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Witam!!! Mam checi ale nie mam koncepcji na modyfikacje MP5 A4.Czekam na wszelkie propzycje... P.S Jaką moge dać sprężyne do plastikowego gearbox-a by go nie połamało? Dzienkuję!!! Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 WItaj! Nie oplaca sie tuningowania tej mp5 poniewaz jak wstawisz sprezyne mocniejsza to silnik nie uciagnie. Uwierz mi na slowo... Lepiej dozbieraj kaski na m4a1 z well'a. Ta replika jest naprawde WELL i kosztuje tylko 400 zl, w niej mozna robic tunning Quote Link to post Share on other sites
kluchu Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Lepiej dozbieraj kaski na m4a1 z well'a. Ta replika jest naprawde WELL i kosztuje tylko 400 zl, w niej mozna robic tunning Polecasz innym kupować jeszcze nie stestowaną broń? No dobra strzela ładnie...ale jak długo postrzela? Warto poczekac jeszcze ze 2 miechy z kupnem tej broni. W tej MP5 można tylko wymienić lufę na "preclufkę" i uszczelnić połączenie cylinder-lufa(izolacją ofkz 8) ). pozzdro Quote Link to post Share on other sites
zdroja8 Posted November 29, 2005 Author Report Share Posted November 29, 2005 WItaj! Nie oplaca sie tuningowania tej mp5 poniewaz jak wstawisz sprezyne mocniejsza to silnik nie uciagnie. Uwierz mi na slowo... Lepiej dozbieraj kaski na m4a1 z well'a. Ta replika jest naprawde WELL i kosztuje tylko 400 zl, w niej mozna robic tunning _________________ "Jak by nie bylo, bedzie bardzo miło." Gdzie moge kupić taką MP5. Adres www. Dzienki :F Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 http://www.taiwangun.com/ www.airsoftguns.pl Tu mozna kupic, ale przed kupnem poczytaj sobie o tych sklepach. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts