wiktor Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Witam, czy ktos może ma pomysł na montaz oświetlenia 1" do tego modelu oczywiście pod lufą? Może cosik pasuje po nieiwlkich przeróbkach. Gotowy jestem zrezygnować z dodatkowj rączki co by zbliżyło ten model to standardowej beretki . Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 Widziałem gdzieś do kupienia szyny ris montowane zamiast rączki- wtedy już nie będzie problemu z latarką. Jeśli nie chcesz kupować zawsze możesz pobawić się z żywica epoksydową, sróbkami it :) ) Quote Link to post Share on other sites
tytus_5 Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 montaz RIS firmy TM do kupienia na WGC za 10$ :) montujesz zamiast raczki - pytanie czy posiadasz AEP czy Gaziaka- jezeli gaziaka to nie wiem czy nie bedziesz musial dokonac jakis przerubek sam jestem ciekaw :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts