Michoxx Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 spokojnie zamontujesz optyke!!! tu masz linka do montażu CA Quote Link to post Share on other sites
wiciak Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Najfajniesza jest wizja kupienia jakiegoś wraka mp5 i przełożenia kilku części i body do well'a ...ależ to byłaby machina..ee pora wrócić do rzeczywistosci czyli w kwietniu well i zbieram na m4 CA . A tak na marginesie ten ABS na body wyglada na dosc wytrzymaly czy jest marki ,,NightOfFire" ? Quote Link to post Share on other sites
Michoxx Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 według mnie to ten abs jest nawet wytrzymały a i na michinegun.pl ostatnio dodali takie cuś od dawna na to czekałem aż będzie w polsce i sie doczekałem szkoda że taka cena myślałem że bedzie koło 200zł :( bo w wellu ta cześć mi nie wyglada na tak mocna ja np body lub chwyt! we wakacje będzie trzeba sobie kupić ;) Quote Link to post Share on other sites
rilian Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 sorry za offtopic, ale nie chcialem tworzyc nowego tematu dla tak krotkiego i prostego pytania: czy w mp5 wella mozna odkrecic zespol muszki, nie rozkrecajac calej repliki, a jezeli tak, to jak to zrobic (wiem ze pytanie naiwne dosc, ale to moj pierwszy aeg i mam straszne opory zeby podchodzic do niego ze srubokretem) Quote Link to post Share on other sites
JIN5 Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Muszka: Tak mi sie wydaje ze powinienes odkrecic taka mala srubke kolo lufy i odkrecic ten mini tlumik A jezeli chesz sicgnac szczerbinke to odrecasz 2 srubki obok szczerbinki i juz Quote Link to post Share on other sites
Michoxx Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Tak mi sie wydaje ze powinienes odkrecic taka mala srubke kolo lufy i odkrecic ten mini tlumik I dobrze ci się wtdaje! a co do tej śrubki koło lufy to dokładnie jest ona po prezeciwnej stronie tego kułeczka (przednie mocowanie pasa) A jezeli chesz sicgnac szczerbinke to odrecasz 2 srubki obok szczerbinki i juz nie!! nie odkrecaj bocznej śruby!! wystarczy odkrecić jedną srubkę od góry szczerbinki taka duza Quote Link to post Share on other sites
pafcio Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Nie chciałem zakładać nowego tematu. Nie wiem jak rozłożyć tą MP5! Odkręciłem wszystkie możliwe śruby, zdjołemrurę gazową, kolbę itd. Został tylko ten biały plastik od selektora ognia i przycisk zwalniecza magazynka. Help :!: Quote Link to post Share on other sites
Kinko Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Musisz jeszcze odłączyć i wyjąć silnik, w chwycie pistoletowym są 2 śruby, odkręć, wyjmij chwyt pistoletowy i gotowe :) Quote Link to post Share on other sites
luk4as Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) mam pytanko jak rozebrac rękojeść od mp5 wella bo wyciągałem wszystko i jakos nie chce sie otworzyc , nie wiem co jest ;/ ma ktos moze jakis pomysł? Edited May 24, 2007 by luk4as Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts