Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Prosze o pomoc ( Mp5 well )

Recommended Posts

Najfajniesza jest wizja kupienia jakiegoś wraka mp5 i przełożenia kilku części i body do well'a ...ależ to byłaby machina..ee pora wrócić do rzeczywistosci czyli w kwietniu well i zbieram na m4 CA .

A tak na marginesie ten ABS na body wyglada na dosc wytrzymaly czy jest marki ,,NightOfFire" ?

według mnie to ten abs jest nawet wytrzymały a i na michinegun.pl ostatnio dodali takie cuś od dawna na to czekałem aż będzie w polsce i sie doczekałem szkoda że taka cena myślałem że bedzie koło 200zł :( bo w wellu ta cześć mi nie wyglada na tak mocna ja np body lub chwyt! we wakacje będzie trzeba sobie kupić ;)

sorry za offtopic, ale nie chcialem tworzyc nowego tematu dla tak krotkiego i prostego pytania: czy w mp5 wella mozna odkrecic zespol muszki, nie rozkrecajac calej repliki, a jezeli tak, to jak to zrobic (wiem ze pytanie naiwne dosc, ale to moj pierwszy aeg i mam straszne opory zeby podchodzic do niego ze srubokretem)

Tak mi sie wydaje ze powinienes odkrecic taka mala srubke kolo lufy i odkrecic ten mini tlumik

I dobrze ci się wtdaje! a co do tej śrubki koło lufy to dokładnie jest ona po prezeciwnej stronie tego kułeczka (przednie mocowanie pasa)

A jezeli chesz sicgnac szczerbinke to odrecasz 2 srubki obok szczerbinki i juz

nie!! nie odkrecaj bocznej śruby!! wystarczy odkrecić jedną srubkę od góry szczerbinki taka duza

• 2 months later...

Nie chciałem zakładać nowego tematu. Nie wiem jak rozłożyć tą MP5! Odkręciłem wszystkie możliwe śruby, zdjołemrurę gazową, kolbę itd. Został tylko ten biały plastik od selektora ognia i przycisk zwalniecza magazynka. Help :!:

• 1 year later...