maciejos Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Hmmm... z tego co widze trzeba trafić po prostu w sztuke :D ja trafilem. moja beretta strzela na odległość ok 30 m i prawie przebija centymetrowy styropian :D pozdro 600... w razie czego jestem jeszcze noobem :D Quote Link to post Share on other sites
kitek Posted March 3, 2006 Author Report Share Posted March 3, 2006 To nie ma co przerabiać tylko strzelać sie!!! Ja taki zasięg chciałbym mieć, czemu tak różnią się jakościowo repliki z stti?? Heh, dobre pytanie, a ta Beretta powinna już obrosnąć w legende :lol: Jedni mają hop up inni w niej tego nie mają (niestety ja należe do tych drugich), jedni mają przwyzwoity zasięg, inni średni (tu jestem ja) a jeszcze inni beznadziejny (o Tobie mowa pidżefjat :cry: ). A propos tych kołeczków, miałem dokładnie ten sam problem, pękł mi zamek po prawej stronie. Skleiłem distalem ale nic to nie dało, i wnerwiony zlepiłem solidną porcją epoksydu całą tuleje z zamkiem :F Teraz sie trzyma ale rozebrać jej sie nie da, chociaż pewnie szybciej kupie coś lepszego niż miałaby mi sie popsuć. To tyle jeśli chodzi o mankamenty tej broni, jeśli ktoś ma nowy egzemplarz niech zostawi taki jaki jest, nie rozbiera, nie grzebie w niej. Ona tego po prostu nie lubi, jak jej nie będziecie tykać to długo pożyje, ale jak zaczniecie grzebać popękają wam zamki i tyle będzie :twisted: Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts