lup Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Jak w temacie ... widział ktoś coś takiego? Nazywają to jednym z następców Jagged Alliance wypuszczonym przed squelem tegoż :) tyle, że również w 3D i zamiast punktów akcji mamy zdolność wykonania danej czynności w czasie (czyli ile sekund zajme danemu najemnikowi określona czynność). Quote Link to post Share on other sites
Shab Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Bylo juz o tym w tym temacie - http://www.wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=...der=asc&start=0. Na samym dole sa linki do sciagniecia i tlumaczen. Osobiscie sciagnolem, pogralem i nie za bardzo mi sie spodobalo :?, wole standardowe JA 8) Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 ..a ja tak tylko wspomne że wszyło jakiś czas temu UFO: AfterShock [nie mylić z Aftermath bo to starsza giera] gdzie wykorzystano system z sekundami i powiem ma giera troszeczkę starego dobrego klimatu z UFO: Enemy Unknown [ale to juz chyba tylko starzy gracze pamiętają] Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 ee tam, bez przesady to jest taka kultowa gierka ze nawet ja ( 18 lat ) ja pamietam, ahh jak to sie spedzalo przed nia wiele godzin :) Quote Link to post Share on other sites
lup Posted December 27, 2005 Author Report Share Posted December 27, 2005 Shab: masz racje było. Przegapiłem, bo nie było jako oddzielny topic, więc czuje się już trochę rozgrzeszony. Uważam, że gierka może byc tego warta. Póki nie wyjdzie nowe JA ( a i chodza słuchy, że może nie być to juz to co było) spokojnie można by w to pograc tyle, że pomimo pierwotnych obietnic w tym roku już tego nie wypuszczą :) Dorwałem demo - mnie wciągneło nawet bez pacza zmieniającego rosyjski na angielski. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts