Bro Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 W centrum Sarajewa znalazłem scyzoryk z kompasem. Quote Link to post Share on other sites
Mav89 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Bransoletka sie znalazła, jak sie okazało zerwałem zapięcie podczas zdejmowania rękawicy, szczęśliwym trafem wpadła do środka. Alarm odwołany Pozdrawiam MaV Quote Link to post Share on other sites
Zalmen Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Na Sarajewie znalazłem kulki 0,28 prawie cała butelka. (Dopiero dzisiaj rozładowałem samochód, dlatego pisze tak późno). Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Znalazłem dzisiaj w Mieczewie magazynek m4 podpisany prze Kopra.. Proszę o kontakt na pm lub gg 4828490 Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 (edited) DZISIAJ W MIŁOSŁAWIU: Znalazłem kluczyk. Chyba do podkręcania maga albo do regulacji muszki. Jak coś to PW. Edited March 14, 2009 by eliasz Quote Link to post Share on other sites
Kosa30 Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Witem Dziś na ZNTK w piwnicy znalazłem kapelusz BW. kontakt na PW ale na GG: 10534402 Quote Link to post Share on other sites
Kmieciu4eveR Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 22.03.2008 podczas strzelanki w Gądkach zgubiłem czarny metalowy hicap do AK: Być może ktoś z was go znalazł? Quote Link to post Share on other sites
Duńczyk Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 W sobote na F II ktoś użyczył oglądającej kobiecie rozgrywki odblaskową kamizelkę,jest u mnie do odbioru-wiadomość na PW.Duńczyk Quote Link to post Share on other sites
Noteko Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 W sobotę 04.04.09r. zgubiłem na chemicznej zielony hełm z pokrowcem w wp. Jak ktoś znajdzie to uprzejmie proszę o kontakt gg: 9895406 lub PW. Piotr Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 A ja ponawiam: W grudniu pożyczyłem od kogoś szybkoładowarkę. Nadal ją mam ,a właściciel siedzi cicho. Czekam do maja ;) Quote Link to post Share on other sites
Ziemo Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 A ja ponawiam: W grudniu pożyczyłem od kogoś szybkoładowarkę. Nadal ją mam ,a właściciel siedzi cicho. Czekam do maja ;) Zgodnie z prawem musisz poczekać trochę dłużej :-) Art. 174. Kodeksu Cywilnego: Posiadacz rzeczy ruchomej nie będący jej właścicielem nabywa własność, jeżeli posiada rzecz nieprzerwanie od lat trzech jako posiadacz samoistny, chyba że posiada w złej wierze. Sorry za offtop. Quote Link to post Share on other sites
JohnnyStick Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 A ja ponawiam: W grudniu pożyczyłem od kogoś szybkoładowarkę. Nadal ją mam ,a właściciel siedzi cicho. Czekam do maja ;) jeśli pozyczyłeś na forcie II to ja jestem właścicielem, komuś pożyczyłem biała przeźroczysta... i do dzisiaj nie oddał....więc to może moja ? Quote Link to post Share on other sites
.Max Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Witem Dziś na ZNTK w piwnicy znalazłem kapelusz BW. kontakt na PW ale na GG: 10534402 Dzięki, Kosa! :) Quote Link to post Share on other sites
niewaszinteres Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Ostatnio na Chemicznej pożyczyłem komuś baterię 8,4v large i zapomniałem jej odebrać. Proszę o kontakt. Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Jonny: porzyczyłem ją na chemicznej, dokładniej 28 Grudnia 2008r. NIE PODAJĘ jej "rysopisu" co by nie zgarnął jej ktoś inny, niż realny właściciel. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
JohnnyStick Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Jonny: porzyczyłem ją na chemicznej, dokładniej 28 Grudnia 2008r. NIE PODAJĘ jej "rysopisu" co by nie zgarnął jej ktoś inny, niż realny właściciel. Pozdrawiam! To nie moja...ja pożyczałem komuś na FII Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Może inaczej - właściciel ma MINIMI, i biega w olivce. Miał batkę przyczepioną nazewnątrz gnata ;) Po za tym Johnny, pamiętałbyś mnie, bo mam 161 wzrostu :D Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 (edited) ZNTK 8.04.2009r - krótki komunikat: Znalazłem nieszczęsny scyzoryk w... kieszeni bocznej spodni! Tak się ładnie zawinął pod ochraniaczem... Oddam następnym razem - mam go w samochodzie, więc niezapomnę! Pozdrawiam, Lambert Edited April 8, 2009 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Cement Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Może inaczej - właściciel ma MINIMI, i biega w olivce. Miał batkę przyczepioną nazewnątrz gnata ;) Po za tym Johnny, pamiętałbyś mnie, bo mam 161 wzrostu :D Opis pasował by do fizi, ale z tym mini mógł też biegać Sharky. Zapytam czy to nie któryś z nich.(jeśli to było wtedy na polu PB to było jeszcze 2 od nas z minimi [scenariusz Wypłosza??]) Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Koledzy Saba i Johny, przypominam że ten temat nie służy do produkowania off top'a , rozumiem że ustalenie właściciela bywa trudne, ale nie tędy droga. W tym temacie Off Topic jest nie na miejscu. Kolega Mr_Amok, zrozumiałe było dla mnie Twoje oburzenie zaistniałą sytuacją ale wstawki o przedłużaniu męskości, i sprawdzania swoich rozmiarów nawet w formie sarkastycznej nie będą tolerowane. Quote Link to post Share on other sites
Maku Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Dzisaj podczas radosnego brykania po forcie (jak zwykle nie jestem pewien co do numeru, II bodajrze (ten niedalego ronda żegrze)) znalazłem magazynek od gazówki. Kontakt na pw pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
p_s_y_c_h_o Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Dzisiaj podczas strzelania na chemicznej zagubiłem magazynek hi-cap do G36. Jeśli ktoś zauważył proszę o info na PW. THX !! Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Mam wrażenie, że osttanio na ZNTk zgubiłem ładownice udową z trzema magami do MP5. Quote Link to post Share on other sites
Duńczyk Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 (edited) Na ostatniej sobotniej strzelance Chemiczna pożyczyłem baterie kan V 9,6 1800 uczciwego pożyczającego poproszę o info co do miejsca zwrotu na PW Duńczyk Batka odnaleziona,dzieki za info odbiorę w sobotę,pozdro Duńczyk Edited April 24, 2009 by shooter62 Quote Link to post Share on other sites
hammer91 Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Dzisiaj na Chemicznej znalazłem plastikowy dosyłacz zamka od jakieś emki. Znalazłem go między zwyczajową "rest area" a małym bunkrem przed ścinami. Cecha szczególna: w jednym miejscu posiada plamę srebrnej farby. Kontakt na PW Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts