Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Biuro Rzeczy Znalezionych WLKP

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Znalazłem dziś na dniu Muflona maga do M4/M16, wydaje mi się że to real/low cap na pewno nie hi cap, ma na sobie oznaczenia rozmiaru amunicji i że został wyprodukowany w Niemczech w zakładach Heckler & Koch Inc.

PS: Ze strony napisów ma wiele rys, mniejszych i większych

Zainteresowanych proszę o PW

Edited by GrandeLorde

24.04.2010 Dzień Muflona

Znalazłem magazynem od MP5 koło budynku dawnego magazynu rakiet.

Magazynek bez jakichkolwiek oznaczeń i napisaów. Low albo real-cap.

Po jego stanie technicznym wnioskuje, że leży tam jakieś pół roku:P

Jak ktoś zainteresowany to info na pw prosze.

• 2 weeks later...

posiałem dzisiaj w Mieczewie chińskiego maga do p90 :???: - jeśli by się go znalazł prosił bym o kontakt na pm. Z góry dziękuję tomcat.

Dziś w Mieczewie znaleziono jakiś mag do P90 i szczerbinkę od kałasza. A do tego pełno butelek i innego syfu.

Możliwe że to mój ;) Ciekawe w jakim stanie jest po prawie roku leżenia na glebie :wink:

Edited by 99TOMCAT

Mam pytanie czy ktoś nie znalazł może zielonych rękawiczek na forcie VIa lub na parkingu 01.05.2010r dopiero dzisiaj to zauważyłem szykując sie na dzisiejszą Chemiczną znalazca może spodziewać się nagrody :-P 8-)

NAMSTOCK: Phnom Penh Open'er

Biuro rzecz znalezionych

- okulary ochronne o cokolwiek zadziornym, kanciatym kształcie (w odróżnieniu od standardowych okrągłych okularów chemicznych),

- daszek maski paintballowej; nietypowe camo, kolorystycznie podobne nieco do Tigerstripe (washed) z MFH.

Biuro rzeczy zaginionych

- magazynek Mid-Cap do serii M4/16; magazynek krótki (VN) z tworzywa, wyprodukowany przez MAG-a; trudno powiedzieć, czy go zgubiłem, czy też komuś pożyczyłem,

- opaska medyka; dwustronna, niemiecka; z 3 użyczonych uczestnikom wróciły do mnie tylko 2.

Jak ktoś jest w posiadaniu wspomnianych artefaktów, to będę niezmiernie wdzięczny za ich zwrot. Będą one potrzebne na własny (mag) użytek, albo do kolejnych scenariuszy (opaska).

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...