jackobi Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Dzisiaj na chemicznej znaleziono mag-pula. Właściciela proszę o kontakt ze mną. Quote Link to post Share on other sites
Spam Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 17/04/2010 znaleziono na chemicznej nożyczki czarne. Quote Link to post Share on other sites
Passea Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 A nie znalazł ktoś czasem mojego L4 do pracy ??? :| Quote Link to post Share on other sites
GrandeLorde Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 (edited) Znalazłem dziś na dniu Muflona maga do M4/M16, wydaje mi się że to real/low cap na pewno nie hi cap, ma na sobie oznaczenia rozmiaru amunicji i że został wyprodukowany w Niemczech w zakładach Heckler & Koch Inc. PS: Ze strony napisów ma wiele rys, mniejszych i większych Zainteresowanych proszę o PW Edited April 24, 2010 by GrandeLorde Quote Link to post Share on other sites
Brodacz086 Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 24.04.2010 Dzień Muflona Znalazłem magazynem od MP5 koło budynku dawnego magazynu rakiet. Magazynek bez jakichkolwiek oznaczeń i napisaów. Low albo real-cap. Po jego stanie technicznym wnioskuje, że leży tam jakieś pół roku:P Jak ktoś zainteresowany to info na pw prosze. Quote Link to post Share on other sites
Pczola Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Zgubiłem w dniu 08.05.2010 tłumik płomienia do G36C na chemicznej. Jeżeli ktoś znajdzie proszę o kontakt. Z góry dziękuję Pszczoła Quote Link to post Share on other sites
Duńczyk Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Na F VIa 1 maja,pożyczyłem baterię 9,6V 1500mAh,kolega zwinął się wcześniej,baterii nie zostawił.Łatwo ją rozpoznać jest w przeźroczystej folii opisana czarnym pisakiem Duńczyk,proszę kontakt na PW. Quote Link to post Share on other sites
Spam Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 podczas obrony wzgórza na namstoku znalazłem zakrywke od aimpointa Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 (edited) posiałem dzisiaj w Mieczewie chińskiego maga do p90 :???: - jeśli by się go znalazł prosił bym o kontakt na pm. Z góry dziękuję tomcat. Dziś w Mieczewie znaleziono jakiś mag do P90 i szczerbinkę od kałasza. A do tego pełno butelek i innego syfu. Możliwe że to mój ;) Ciekawe w jakim stanie jest po prawie roku leżenia na glebie :wink: Edited May 13, 2010 by 99TOMCAT Quote Link to post Share on other sites
AcidV Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Mam pytanie czy ktoś nie znalazł może zielonych rękawiczek na forcie VIa lub na parkingu 01.05.2010r dopiero dzisiaj to zauważyłem szykując sie na dzisiejszą Chemiczną znalazca może spodziewać się nagrody :-P 8-) Quote Link to post Share on other sites
AcidV Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Dzisiaj tj. 15.05 znalazłem na chemicznej szybkoładowarke kto zgubił na pw Quote Link to post Share on other sites
AcidV Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Dzisiaj tj. 15.05 znalazłem na chemicznej szybkoładowarke kto zgubił na pw Dwa powyższe moje posty do skasowania rękawice się znalazły jak i właściciel sybkoładowarki. Quote Link to post Share on other sites
PrivatePublic Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 NAMSTOCK: Phnom Penh Open'er Biuro rzecz znalezionych - okulary ochronne o cokolwiek zadziornym, kanciatym kształcie (w odróżnieniu od standardowych okrągłych okularów chemicznych), - daszek maski paintballowej; nietypowe camo, kolorystycznie podobne nieco do Tigerstripe (washed) z MFH. Biuro rzeczy zaginionych - magazynek Mid-Cap do serii M4/16; magazynek krótki (VN) z tworzywa, wyprodukowany przez MAG-a; trudno powiedzieć, czy go zgubiłem, czy też komuś pożyczyłem, - opaska medyka; dwustronna, niemiecka; z 3 użyczonych uczestnikom wróciły do mnie tylko 2. Jak ktoś jest w posiadaniu wspomnianych artefaktów, to będę niezmiernie wdzięczny za ich zwrot. Będą one potrzebne na własny (mag) użytek, albo do kolejnych scenariuszy (opaska). Quote Link to post Share on other sites
Zalmen Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Na FVIa wczoraj pożyczyłem komuś baterię do AK. Proszę o info gdzie mogę ją odebrać. Quote Link to post Share on other sites
Szala Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Na fVIa 29.05.2010r zgubiłem odblaskowa kamizelkę samochodowa. Niby strata nie duża, ale milo by było jak by się znalazła. :) Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Dzisiaj na Chemicznej pożyczyłem zieloną arafatke- zwijałem się wczesnej i zapomniałem odebrać. Wczoraj za to posiałem na fVIa tylną osłonę od aimpointa Quote Link to post Share on other sites
GrandeLorde Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Dzis od rana na ZNTK kolega w czarnym ubiorze zgubił magazynek (na green gaz) do czarnego colta. Znalazłem go, proszę o PW Quote Link to post Share on other sites
Kajdi Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Po strzelance na chemicznej mam czyjś czerwony gwizdek. Quote Link to post Share on other sites
Kosa30 Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 W czwartek tydzień temu zgubiłem skórzane rękawiczki bez palców mil-teca na ZNTK. Quote Link to post Share on other sites
Wadziu Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 (edited) Dzisiaj w piątek na chemicznej zginął czarny magazynek od pistoletu (chińska beretta), oraz pin mocujący kolbę od G36, (w okollicach miejscówki z ogniskiem i wschodniego wału) Edited June 18, 2010 by Wadziu Quote Link to post Share on other sites
Inżynier83 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Dziś na Chemicznej zgubiłem Magazynek do AK MAGa kolor śliwkowy. Dla znalazcy przewidziany browarek. Quote Link to post Share on other sites
Świeżak Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 nokia xpress music niebieska dziś, :wink: Quote Link to post Share on other sites
lazy2 Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Na ZNTK dziś przy samej ulicy prawie mag krótki do mp5. Kto zgubił? Moge przynieść na następne spotkanie lub dostarczyć gdzieś w Poznaniu. Quote Link to post Share on other sites
Bodzi0 Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Dziś w Mieczewie znaleziono siatkę maskującą Mil-Tec. Kontakt - najlepiej PW. Quote Link to post Share on other sites
Steiner Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Gdyby ktoś na Chemicznej Ściany w pobliżu respa znalazł brązową plastikową nakrętkę na laser PEQ15 będę wdzięczny. Pozdr. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts