Morfeusz Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Wiem że temat odnośnie tej repliki już jest, jednak chodzi mi o samą szyne montażową i mocowanie takiego kolimatora link: http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...roducts_id=1208 a ta szyna wygląda tak: Z góry dziękuje za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Ale w czym jest problem?? :? Quote Link to post Share on other sites
Stolar Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Kolimator jest na szynę 20 mm i taka też znajduje się na wspomnianym mp5 więc wszystko pasuje. Jeśli chodziło Ci o montaż „alegrowego odpowiednika” do wiatrówek na szynę 11 mm to wtedy konieczna była by wymiana śrub na dłuższe i może dodanie jakiś podkładek żeby do szyny 20 mm to dopasować. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted January 5, 2006 Author Report Share Posted January 5, 2006 Poprostu chciałem wiedzieć czy powyższy kolimator będzie pasował do tego modelu MP5, a że się nieznam to założyłem temat...... Jak zawsze na stolara można liczyć w sprawach technicznych :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts