maxavelli Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Kupowalem mojego SOCOM'a KJW z nadzieja ze kiedys sprawie sobie do niego taka zabaweczke, jaka oferuje standardowo KSC w swojej replice : http://www.planetairsoft.net/review-mk23.htm Niestety, okazuje sie, ze tej milej atrapki systemu LAM nie mozna nigdzie dostac... Wie ktos cos moze na ten temat? Przed zakupem wszyscy zwiazani z airsfotem ludzie zapewniali mnie, ze "akcesoriow jest od cholery i na pewno takie cos znajde"... Okazuje sie, ze jednak nie... Akcesoria przystosowane do RIS'a nie pasuja, poniewaz spod nie jest plaski, lecz polokragly. Pytam zatem - wie ktos gdzie w Polsce kupic ten przesliczny LAM do MK23? Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 można kupić socoma z TM i z niego zdjąć;) Inna możliwość to zakup przejściówki na RIS i montowanie do niego akcesoriów metodą tradycyjną. Osoby z talentem plastycznym moga się pokusić o wyżeźbienie tego samodzielnie. Jest tylko następujące pytanie: czy warto pakować tyle kasy w taki tani pistolet? Sama przejściówka na ris przekracza jego wartość... Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 I na dodatek ten LAM jest taki troche niedorobiony... zamiast lasera jest dioda :roll: Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted January 19, 2006 Author Report Share Posted January 19, 2006 Ze jest niedorobiony to wiem, ale dlaczego nie mozna go nigdzie dostac? Paranoja... Quote Link to post Share on other sites
Stolar Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Nie tak znowu nigdzie :wink: ale cena nie zachęcą(zwłaszcza że aby to jako tako działało trzeba w tym pogrzebać – wymiana białej/niebieskawej diody na jakąś mocniejszą lub żarówkę xenon/halogen + opcjonalnie laser w miejsce LED czerwonej): http://www.airsoft-war4.com/details.php?pid=133 Ja do taniego socoma pokombinował bym sam – zakup „gotowca” jest po prostu nieopłacalny… Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Guto_Bandito Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 A jest gdzie dostać i to nawet w Polskim sklepie : http://military.pl/s/m/CG263703.html to jest lam z cg 8) Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted January 19, 2006 Author Report Share Posted January 19, 2006 Po pierwsze za brzydki, po drugie za drogi ;-)... Najchetniej odkupilbym ta zabaweczke od jakiegos wlasciciela repliki KSC/TM, ktoremu ona zbedna... Problem w tym ze chyba tacy ludzie wygineli w tym kraju... Quote Link to post Share on other sites
Guto_Bandito Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Rzeczywiście cena odstrasza za latareczke i laser ale wątpie że znajdziesz taki lam ksc z amniejszą cene :? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts