Slingy Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Ja mam karimatę ;) Może po prostu nie forsowałem jej jeszcze na żadnym milsimie i dlatego wydaje się być taka dobra dla mnie. Quote Link to post Share on other sites
Srubokret Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 (edited) Co do użytkowania to zależy czy włożysz do niej SAPI czy nie. Bez SAPI bardzo fajna, wygodna kamizelka, może nie ma dużo miejsca, ale w miarę szybko da się wymienić maga itp. Schody się zaczynają jak masz w niej twardą balistykę, przynajmniej w przypadku mojego wzrostu (ok. 175cm). Wtedy dla mnie IBA stała się nieznośna, nie miałem za wygodnego dostępu do boków kamizelki, musiałem się nieźle nagimnastykować, jedynym wyjściem wtedy był dla mnie flc lub rrv. Teraz używam RLCS PC + PACA i tego problemu nie ma, jednak jeśli o samą wygodę noszenia płyt, to IBA jest dużo wygodniejsza od Cirasów, mbssów lub RRV z plecami. Edit: Efekt człowieka z jeziora zawsze będzie, z masiffem jednak szybciej i intensywniej wspaniały zapaszek się ulatnia :D Edited October 20, 2011 by Srubokret Quote Link to post Share on other sites
zdybus12 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 macie kilka rodzajów Interceptorki Quote Link to post Share on other sites
EmperorPalpa Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Zdjęcia kilku "ciekawych" przypadków: nowy model w woodlandzie: A kto go używa? Afgany! ;) Szaro-niebieska (Foliage?), w wydaniu afgańskiej policji: Quote Link to post Share on other sites
yuri629 Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (edited) Sorry że odkopuje stary temat ale mam takie pytanie: Ma ktoś może z forumowiczów dokładny wzór(rysunek na kompie) wkładów do IBA w rozmiarze L lub takich: Byłbym bardzo wdzięczy za pomoc! Edited November 14, 2012 by yuri629 Quote Link to post Share on other sites
Then Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 To są (chyba) BALCS, mają zupełnie inne wymiary niż wkłady z IBA. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Te są akurat od IOTV. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts