szturmix Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 A więc tak: Mam wersję carbine od paru dni i nie wiem jak ściągnąć podstawowe przyrządy celownicze. Wg schematu trzeba wybić jakieś 3 piny czy coś w tym stylu. ale nie wiem gdzie owe piny są. "Senk ju" z góry :twisted: Quote Link to post Share on other sites
assassin Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 szczerbinke "bezczelnie" nalezy wysunac w bok (prostopadle do dlugosci lufy) a przed zdjeciem muszki wybija sie 1 pina, ktory miesci sie na muszce i to tyle. Quote Link to post Share on other sites
szturmix Posted February 15, 2006 Author Report Share Posted February 15, 2006 Ok... wczesniej nie szlo wybic muszkie chodz pin wyjety... zara sprawdzie senk ju Quote Link to post Share on other sites
cerber Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 A po co chesz je zdejmowac ???? Ze szczerbinką nie wiem ale w muszcze wybijasz jednego pina i wyciagasz muszke. Tylko po co cuś takiego robic ?? EDIT: Muszki nie wybijaj. bezczelnie wyciągnij ją do góry. ;) Malutkie kombinerki moga okazac sie bardzo pomocne. Tylko - nic na sile :P bo jeszcze rozwalisz Quote Link to post Share on other sites
szturmix Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 No i rozwaliłem muszke ???? najperw delikatny ruch w bok i TRACH... Ale walić to... dziś dojdzie luneta, dlatego zdejmuje :twisted: Quote Link to post Share on other sites
snajper-k Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 pytanko...?? muszka przeszkadza w celowaniu przez lunetę ?? :| Quote Link to post Share on other sites
cerber Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Nie. Przynajmniej na rugerze mk1c przy lunecie tasco 3-9 x 50 muszka (której nie zdejmuje jak gram bez tłumika a jak gram z tlumikiem to i tak jest on miejwiecej wysokości muszki) WCALE NIE PRZESZKADZA W CELOWANIU. Quote Link to post Share on other sites
snajper-k Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 A więc po co ściągać skoro nie przeszkadza :F Quote Link to post Share on other sites
DcaEPRA Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Czepiacie się byle czego... Kolega ma po prostu pedancką zachciankę usunięcia niepraktycznego elementu giwery i tyle o0 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts