krzysiu Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Jak ztuningować tą replike żeby miała jako takie osiągi i żeby nietrzeba było jej wyżucać (bo raczej nikt jej nie kupi:) Link to post Share on other sites
gertan Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 żeby nietrzeba było jej wyżucać heh to trzeba było jej nie kupować :wink: a tak na poważnie to wstaw rurkę z castoramy albo obi albo coś.. Postaraj się uszczelnić tłok, może spróbuj podłożyć jakąs podkładkę pod sprężynę.. nie wiem poeksperymentuj jak się coś spieprzy to i tak nie będzie ogromnej straty.. :wink: Link to post Share on other sites
krzysiu Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 no fakt a dobry pomysł przecierz niejest zły :P Link to post Share on other sites
fiedotow Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Po drugie masz pole do eksperymentów (qurczę na grillu - za powtarzanie tego dostanę bana). Racja, wymiana lufy, ale wewnętrznie radzą wzmocnić (o ile jest miejsce na to) co się da matą szklaną z żywicą. Może GB wytrzyma trochę więcej. Niestety, moje experymenty z odlewaniem kółek na razie utknęły w martwym punkcie. Po trzecie delikatne podmalowania dużo dają. Jeszcze jak zlikwidujesz napisy sdiełano w kitaju i śmieszne loga, a pokusisz się o odtworzenie oryginalnych, efekt będzie niezły na pewno. Tylko wszystko zależy od Ciebie. Powodzenia. Link to post Share on other sites
krzysiu Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 łatwo powiedzieć ja musiał byum to widzie zeby to zrobić jeśli ktos ma jakies fotki z tuningu własnej mp5to proszeuprzemie o udostępninie mi ich Link to post Share on other sites
Juby Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Zobacz tematy o innych tanich replikach bebechy pratkycznie te same. Nie wycisniesz z tego dużo po co kupowałeś wogóle. Link to post Share on other sites
krzysiu Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 jak już kupiłem to też sie zastanawiałem :P na ale cuż człowiek uczy ie na błedach co nie ?? Link to post Share on other sites
Juby Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 na ale cuż człowiek uczy ie na błedach co nie ?? No tak ale kase tracisz i dajesz zarabiać tym złym ludzią :) Link to post Share on other sites
krzysiu Posted February 17, 2006 Author Report Share Posted February 17, 2006 Jak bym wiedział że to taki badziew to bym niekupował. A gdy go kupowałem niemiałem pojęcia jeszcze o asg [ Dodano: Pią 17 Lut, 2006 ] Czy ktoś już rozbierał tą replike i czy może mi dać jakieśwskazówki jak pouszczelniać wszystko i jak dać te podkładki ?? Link to post Share on other sites
fiedotow Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Ile dałeś? Weź głęboki wdech, tak jak lekarz anatomopatolog przed sekcją... i rozkręcaj. Za te pieniądze nie warto się martwić jakąś gwarancją. A smrodu bebechów nie będziesz czuł (wierz mi - ochyda). Link to post Share on other sites
corky Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 przeczytaj sobie u upgradach innych tanich aegow to bedziesz wiedzial jak ztuningowac , wszystkie maja taki sam Gb oprucz AUGa i MP5SD6 bla bla wiec do roboty, nie bOj zaby :D 8) Link to post Share on other sites
Juby Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 nie bOj zaby :D 8) Dużo nie stracisz jak coś....... :wink: Link to post Share on other sites
JIN5 Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Ja zorbilem tak: 1) Uszczelnilem tlok 2) Wyminilem lufe na prec. 3)Podlozylem podkladke Po 3 dniach urwal sie zabek w GB od naciagania tloku:)I po strzelaniu :wink: Link to post Share on other sites
gertan Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 No właśnie takie są konsekwencje upgradowania tanich replik :wink: za słabe bebechy. :? Link to post Share on other sites
Recommended Posts