pavel3d Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Mam pytanko czy jest gdzies w jakims polskim sklepie dostepny REDGAS? Bo podobno gaziaki maja na nich duzo lepsze osiagi. Linki mile widziane :D :!: Quote Link to post Share on other sites
Inferno Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Bo podobno gaziaki maja na nich duzo lepsze osiagi. Mają jak się wcześniej nie rozpadną... Nie każdy gaziak wytrzyma ładowanie RG, weź to pod uwagę. Na RG, czyli poprostu CO2 są specjalnie do tego przystosowane repliki. Repliki na GG obawiałbym się tym naładować. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Można kupić red gas za 95zł 2200ml tutaj: http://www.begadistore.com/catalog/product...products_id=415 Quote Link to post Share on other sites
boron Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ciekawe jakby się zachowywał Ruger MK1 od KJW na tym RG... Quote Link to post Share on other sites
Inferno Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 A co? 380 fps w pistolecie to jeszcze za mało? Pozatym zawory w Rugerze do najtrwalszych nie należą, więc jakoś tego nie widzę... :? Quote Link to post Share on other sites
Świr Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Standardowa wysylka DPD 59.13PLN :D:D Do ceny doliczcie 60zł :) czyli razem coś koło 150zł wyjdzie za red gas... Quote Link to post Share on other sites
Krystek_92 Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 a co jak mam berette full metal m9??? rozpadnie sie? :? Quote Link to post Share on other sites
Inferno Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 a co jak mam berette full metal m9??? rozpadnie sie? Confused KJW? Nie ryzykowałbym. Rozpaść się nie rozpadnie, ale dałoby jej to po dupie. Quote Link to post Share on other sites
alfabravo Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 siemka gdzie moge kupic zawory o wiekszej przepustowosci do mk1c? Quote Link to post Share on other sites
militarius5 Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=1648 Następnym razem zadawaj pytania w odpowiednich tematach/działach. Quote Link to post Share on other sites
alfabravo Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=1648 Następnym razem zadawaj pytania w odpowiednich tematach/działach. chodzi mi o silniejsze... nie wazne. Wiece moze czy wystepuja gumki do mk1c lepszej jakosci niz te co sa wszedzie?? Quote Link to post Share on other sites
uszy19922 Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Odświeżam bardzo stary temat, teraz w naszych czasach chciałbym się dowiedzieć gdzie kupić ten red gas, bo szukałem długo i nie znalazłem, potrzebny jest mi on do granatnika. Quote Link to post Share on other sites
odddevries Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Odświeżam bardzo stary temat, teraz w naszych czasach chciałbym się dowiedzieć gdzie kupić ten red gas, bo szukałem długo i nie znalazłem, potrzebny jest mi on do granatnika. na zagranicznej stroniehttp://www.airsplat.com/Items/RG-2000.htm Quote Link to post Share on other sites
Rann Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Zabawne... na puszce na zdjęciu wyraźnie pisze 'Green Gas'. Quote Link to post Share on other sites
Jump Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 na kolter.pl widzialem kiedys cos takiego jak adapter co2 do pistoletow na greengas..zaraz..gdzie to bylo...o! tutaj! Moze to zmniejszy prawdopodobienstwo pierdykniecia repliki po zaladowaniu co2 ;-) pożdro Quote Link to post Share on other sites
johny1mob Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 a u nas w Polsce można kupić red gas ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts