thegumis Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Witam. Mam zamiar kupić tego guna jedak nie mam o nim praktycznie żadnej informacji. Prosze jeżeli ktoś cokolwiek wie na jego temat to niech napisze. Naprawde nikt w polsce nie ma tej repliki? :roll: Najwyraźniej będe pierwszą osobą. Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Temat ten byl juz poruszany: http://wmasg.one.pl/forum/viewtopic.php?t=12931 . (nie mam pojecia dlaczego watek zostal zamkniety - nadgorliwosc admina?), ale jak widac to dosc rzadko spotykany model. Poszukaj recek w necie. Quote Link to post Share on other sites
vonmarxx Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 (edited) temat mi zamkneli o Vz.61 Maruzena:( nie wiem czy to jakas niechec Admina do tego modelu? mam, strzelalem, recke skrobne jak bede mial czas...:P powiem tylko jedno: kumpel puscil serie i odlozyl na stol ze strachem w oczach:> osobiscie nie chcialbym sie znalezc po drugiej stronuie lufy tego Scorpiona na bliskeij odleglosci:0 (co sie nie stanie, bo to chyba jedyny uzywany egzemplarz w calej Wielkiej RP Nr. 4) i kaburke tez mam, fotki sie pojawia:) polecam recke na arniesairsoft, wszystko co tam napisali ma pokrycie ( oprocz maga, bo mnie podaje ladnie, a odskakujaca pokrywe zamka da sie rozwiazac latwiej niz ten koles to zrobil i bez zadnego wiercenia - respect for Ojciec Radezza:>>> ) Edited September 20, 2007 by vonmarxx Quote Link to post Share on other sites
vonmarxx Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 temat mi zamkneli o Vz.61 Maruzena:( nie wiem czy to jakas niechec Admina do tego modelu? mam, strzelalem, recke skrobne jak bede mial czas...:P powiem tylko jedno: kumpel puscil serie i odlozyl na stol ze strachem w oczach:> osobiscie nie chcialbym sie znalezc po drugiej stronuie lufy tego Scorpiona na bliskeij odleglosci:0 (co sie nie stanie, bo to chyba jedyny uzywany egzemplarz w calej Wielkiej RP Nr. 4) i kaburke tez mam, fotki sie pojawia:) polecam recke na arniesairsoft, wszystko co tam napisali ma pokrycie ( oprocz maga, bo mnie podaje ladnie, a odskakujaca pokrywe zamka da sie rozwiazac latwiej niz ten koles to zrobil i bez zadnego wiercenia - respect for Ojciec Radezza:>>> ) giwerka jeszcze na testach u Stolara, bedzie na dniach...:) Quote Link to post Share on other sites
the saint Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 chcailbym się dowiedzieć, gdzie to maleństwo można zakupić Quote Link to post Share on other sites
vonmarxx Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 obecnie? w Polsce byl tylko na MG, potem zniknal... albo sprzedali swoj jedyny egzemplarz albo wycofali, bo chetnych nie bylo (kosztowal tam ponad 800 pln). Mozna go zakupic chyba juz tylko za granica (WGC, Redwolf, Gunner)... Moim skromnym zdaniem to bardziej replika kolekcjonerska, ja swojego kupilem bardzo bardzo okazyjnie... ;) Ps: jeszcze troche cierpliwosci, mag juz zrobiony i trzyma, teraz tylko zostaly do rozwiazania zacinki blowbacku... TRZECIA PRÓBA... Fotki Vz.61 Maruzena (z orginalną kaburą). Na jednej pokazano sposób rozwiązania wady fabrycznej:) http://vonmarxx.fotosik.pl/albumy/487748.html Zlitowałem się ale następnym razem możesz robić nawet 666 prób.. Nie umiesz edytować posta to napisz do moderatora niech wklei w już istniejącego a nie pisz dwa pod rząd! Zwłaszcza po ponad roku od ostatniego! Chopin Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts