Talib Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Witam czy ma ktoś może foty granatnika HK79?? Chcę zrobić jego replikę do mojego HK33 i szukam info na temat jego mocowania. Szukałem u Pana Googla i mam tylko foty poglądowe i ze strony HK pro. Może ktoś z Was ma zdjecia z własnych zasobów?? Wie ktoś jak to się montuje?? Czy zakłądany jest zamiast gripa czy do niego bezposrednio podczepiany? na zdjeciach wyglada na całość z gripem, ale pewnie się mylę... Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 najpierw tak : masz wymiary ? Quote Link to post Share on other sites
Talib Posted February 22, 2006 Author Report Share Posted February 22, 2006 wymiary nie będa problemem, zeskaluje się ze zdjeć podłączonego granatnika do karabinu, chodzi mi zdjecia szczegółów, a nie tylko prawa, lewa strona i od przodu A czemu spytałeś o wymiary?? :) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 http://www.hkpro.com/hk79.htm Quote Link to post Share on other sites
Talib Posted February 22, 2006 Author Report Share Posted February 22, 2006 Dzieki Foka, ale tą stronę już przegladałem...a swoją drogą tam są wymiary, racja... nadal zastanawaiam się nad montazem tego do broni....tzn. jak... Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Tzn czego się spodziewasz? Ktoś ma wyjąć HK 79 z szafy i obfotografować dla Ciebie szczegóły? ;) Mam go odczepić z moje G3 czy może być podpięty? ;) Quote Link to post Share on other sites
Talib Posted February 23, 2006 Author Report Share Posted February 23, 2006 hmmm...jak mozesz to odczep, :wink: a tak na serio, to niektórzy mieli z nim pewnie styczność na jakiś targach albo prezentacjach i moze mają zdjecia samego, albo przynajmniej wiedzą czy jest on zespolony z gripem czy nie.... proszę o wyrozumiałość :D Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 weśże jak masz już tego hk 79 to wez se taśme i podklej proste nie można tak ? Quote Link to post Share on other sites
sobczaq Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Po nicku sądzę, że to na poważnie... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts