Max_E Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 LINK Czy ktoś posiada te gogle ?Cena kusząca ale pozostaje problem wytrzymałości . Mam SOCOM'a i zastanawiam sie czy wytrzymają . P.S. Czy w TYCH goglach jest standardowo szybka balistyczna ? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Czy w TYCH goglach jest standardowo szybka balistyczna ?Nie Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 jest 2mm gruba szybka która wytrzyma każdą giwerę asg. Navy jaka jest rożnica mieczy szbyką balistyczną ze zwykłych sw&d a tą ? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Którą "tą"? Zwykłe szyby chronią przez SW&D czytaj Sand, Wind & Dust. Balistyczna jest sprzedawana oddzielnie i kosztuje mniej więcej tyle co gogle - ok 30 zł Quote Link to post Share on other sites
johny wro Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 te gogle G&P ja mam.. myśle że są dość wytrzymałe pozatym mają szybke 2mm (jak Szczep mówił) ale nie były sprawdzane z niczym silniejszym niz np mp5sd3 UHC.. parują jak cholera, fakt... ale trzeba oderwać ten materiał zasłaniający otwory wentylacyjne i działa.. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 pozostaje problem wytrzymałości . Mam SOCOM'a i zastanawiam sie czy wytrzymają . To znaczy, że sam będziesz sobie strzelał w twarz??? Quote Link to post Share on other sites
gromu Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Max_E napisał:pozostaje problem wytrzymałości . Mam SOCOM'a i zastanawiam sie czy wytrzymają . To znaczy, że sam będziesz sobie strzelał w twarz??? Nie. Na moje, to znaczy że próbę wytrzymałości przeprowadziłby właśnie ze swojej broni :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts