smoke Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 poniewaz stray wyglad mi sie znudził postanowiłem przerobic swoją chnska mp5a5 firmy cyma.Przeróbka obejmowała skrócenie całej emp5tki oto co udało mi sie uzyskac.dokładne info na gg.... Quote Link to post Share on other sites
gertan Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Haha śmiesznie to trochę wygląda.. :wink: ale gratuluje inwencji. :wink: Quote Link to post Share on other sites
smoke Posted March 4, 2006 Author Report Share Posted March 4, 2006 moze z hicapem bedzie lepiej Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 hehhee PRAWIE jak mp5 K TM gun fajny ps. prawie robi różnice Quote Link to post Share on other sites
corky Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 po co nowy temat ??? masz inny o tuningu Quote Link to post Share on other sites
smoke Posted March 4, 2006 Author Report Share Posted March 4, 2006 własnie szukałem ale cos o tuningu tego modelu zew. nie znalazłem:D a tak przy okazji czy to jest tuning? Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 No... fajnie to wygląda. Ale może więcej napisz o przeróbkach, jakich dokonałeś. Może faktycznie przenieść to do tuningu. Zobaczę, gdzie Cię wkleić. Quote Link to post Share on other sites
smoke Posted March 4, 2006 Author Report Share Posted March 4, 2006 hmm zbytnio nie umiem opisywac.... Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 hmm zbytnio nie umiem opisywac.... To się wysil... :lol: Warto poznać szczegóły tej operacji. Faktycznie, jakbys dał krótszy magazynek hi-cap to wygląd by był miód z orzeszkami :D Myślaleś o malowaniu? Ja ostatnio pokolorowałem moje nudne M4. Dosłownie narodził się na nowo. Warto poszukać na google oryginalnych mp5 z ciekawym malowaniem, i może coś wpadnie do głowy. Quote Link to post Share on other sites
smoke Posted March 9, 2006 Author Report Share Posted March 9, 2006 malowanie raczej odpada bo niestrzelamy sie w terenie lesnym tylko zurbanizowanym:D zobacze jak mnie cos złapie to napisze a jak nie to sam mu pomoge :D:D :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
kitek Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 malowanie raczej odpada bo niestrzelamy sie w terenie lesnym tylko zurbanizowanym Niekoniecznie musiałbyś malować camo, z pewnością znacznie wygląd poprawiłby czarny mat, srebrne przecierki. :wink: Jeśli masz warunki to spróbuj, zadanie nietrudne a bardzo przybierze na realizmie :twisted: Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 malowanie raczej odpada bo niestrzelamy sie w terenie lesnym tylko zurbanizowanym Tak jak napisał kitek nie musi to byś moro. Zobacz, jak ja i fiedotow pomalowaliśmy M4 :arrow: http://wmasg.one.pl/forum/viewtopic.php?p=...p=276111#276111 nawet ciekawie będzie, jeżeli dasz podobne kolory czarnego w różnych odcieniach. Będzie wyglądało bardziej metalowo. Uwierz modelarzom :D. Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Smoke, ale choć zamaskuj miejsca klejenia. Będzie jeszcze fajniejszy. :ok: Quote Link to post Share on other sites
smoke Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 sam jestem modelarzem ale w kategori rakiet(w-ce MP 2001) itp a z farbami tesh mam doczynienia wiec zobacze co sie da zrobic:) Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 sam jestem modelarzem ale w kategori rakiet(w-ce MP 2001) itp a z farbami tesh mam doczynienia wiec zobacze co sie da zrobic:) :mrgreen: Już lepiej. I tak ma być :D. Dobrze, że jakoś Cię przekonaliśmy. Daj znać o efektach. Quote Link to post Share on other sites
smoke Posted March 12, 2006 Author Report Share Posted March 12, 2006 jak narazie czekam na $$.co z malowaniem to sie zastanowie bo chce cos kupic w stylu ak47 black wiec niewiem jak z malowaniem:) Quote Link to post Share on other sites
meo Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 fajny pomysł jak bedę mial już snajperkę to zrobie coś podobnego z moją mp5ką żeby ją przekwalifikować na broń towarzyszącą Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 broń towarzyszącą Boczną, jeżeli o to chodzi. Nie zapomnij o pomalowaniu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts