halfling Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Dajcie reade jak go ztuningować!! HOP-UP działa jak rakieta wywala kulke po kilku metrach w gurę i skąd waiąść solidny tłok?? [ Dodano: 07 Mar 2006 13:05 ] Czy opłaca mi się wrzucić 30cm lufe?? moja ma 22 cm! Link to post Share on other sites
macgyver Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Policz objętośc tłoka. Było o tym na forum że hoho. Jest taka opcja jak szukaj w lewym górnym rogu :wink: P.S: Popracuj nad ortografią :P. Link to post Share on other sites
Medi Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Masz za lekkie kulki. Link to post Share on other sites
macgyver Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Masz za lekkie kulki. Też fakt. Miałem coś takiego w M4 BOYI. Strzelałem na 0.12 g. Raz kulkę podkręcalo, a raz nie... Jak spróbowałem na 0.2 a nawet na 0.16 to odrazu lepiej. A może strzelasz "zółtkami" :lol: ze skrzydełkami :?: Link to post Share on other sites
fiedotow Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 A tak prawdę mówiąc jest o tym sporo na forum, tylko szukać. Nie zamykam jeszcze. Jak się zdecydujesz - zamknij . Dość szybko :lol: Link to post Share on other sites
Recommended Posts