Kabzior Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Orientuje sie ktos jaka jest roznica w grafice i mozliwosciach gry na tych dwóch platformach? gra robi naprawde duże wrażenie i sam nie wiem czy lepiej wydać kase na upgrade kompa czy po prostu kupić 360? Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Wg mnie lepiej kupic XBOX'a 360. Znacznie wydajniejszy procesor graficzny. Jesli jestes zainteresowany kupnem w/w w wersji Premium (nowka) to daj znac. Quote Link to post Share on other sites
Kabzior Posted March 12, 2006 Author Report Share Posted March 12, 2006 Heh a czemu chcesz sprzedac? 8) w sumie jak tak sie nim bawie po wszelkich dixonach czy whsmithach to niespecjalnie na mnie robi wrazenie jak za ta kase, poza tym gry drogie - 40cos funów kazda. Jak juz bym bral to tylko dla tej jednej gry wiec nie wiem czy nie lepiej ta kase wladowac w upgrade ktory sie nie tylko przyda dla tej jednej pozycji ale jakby gierka mogla pokazac to co widze na trailerach tylko na x360 to sklonilbym sie do kupna wiec mam Twoja oferte na uwadze - btw. podeslij cene na pw jak mozesz. Quote Link to post Share on other sites
TOLDI Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Nie prosze!! :roll: W strzelanki taktyczne na konsoli!!?? :wink: Jestem milosnikiem tej seri gralem w szystkie dodatki a potem na PS2. I powiem jedno...dno!!(oczywiscie na PS2 bo na kompa to jedna z lepszych gier) Jesli lubisz sie denerwowac kiedy musisz nacelowac analogiem na przeciwnika to gra dla ciebie, ja wole na myszce. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts