qrchack Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Witam. Chciałbym stuningować mój karabinek (jak w tytule) pod względem zasięgu i celności (najlepiej ok. 50m i żeby kulka pokonywała tą trasę dość szybko :wink: i trafiała w pole 30x30 cm przy zerowym wietrze, może być mniej ). Dysponuję kwotą 500 zł :arrow: Czy jako lufe mogę zastosować rurkę 6 mm? :arrow: Jaką wersję GB muszę kupić? :arrow: Jaką sprężyn kupić? (GB wytrzyma 300 %? Chyba nie) :arrow: Jaki silniczek mam sobie sprawić (konkretny model) :arrow: No i co jeszcze kupić? Jestem początkujący więc prosze o pomoc i podanie linków do sklepu (jednego :wink: ) w którym mógłbym wszystko kupić. Ewentualnie mogę poświęcić więcej kasy na tuning. Quote Link to post Share on other sites
Shab Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Temat powinien byc w "Tanie repliki - upgrade & tunning", ale jezeli potrzebujesz czesci, to tutaj raczej znajdziesz wszystko - www.machinegun.pl. I z gory mowie, ze lepiej kup sobie nowy karabin, zwlaszcza, ze masz juz jakies pieniadze. Po co ci dobre wnetrze w tandetnej, plastikowej obudowie, ktora i tak sie kiedys rozsypie? - pozatym 500 zl najprawdopodobniej nie wystarczyloby na zakup wszystkego. Lepiej dozbieraj troche kasy i kup nowego/uzywanego elektryka, albo MP5 Wella - ale tutaj nie ma 50 metrow zasiegu (teoretycznie mozna probowac tunningowac, ale nie wiem, ile gearbox wytrzyma). Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Za 500zł możesz kupić pełnowartościowego elektryka... z baterią ładowarką i hi-capem. Quote Link to post Share on other sites
qrchack Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 A jakiś adresik gdzie to można nabyć w takiej cenie bo na machinegun sama drożyzna? Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 taiwangun.com Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts