kozłov Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Witam.Doszły mnie sluchy że w białymstoku ktoś stara się o organizacje takich targów.Ponać mają byc przedstawiciele firm ASG i oczywiscie inne atrakcje związane z ASG.Zapytam was czy coś już o tym słyszeliście? Czy serio odbędzie się coś takiego w Bialymstoku? Link to post Share on other sites
Xie Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Jakby coś, to dawajta szczegóły!!!! Będzie pretekst by BoTka odwiedzić :D Link to post Share on other sites
us socom Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 lol ja mieszkam blisko Białegostoku i jak coś bedzie to wpadam ale fajnie :D Link to post Share on other sites
Macias Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Raczej nie. Na naszym forum nic o tym nie słychać. Możliwe że plotka n- tej generacji poszła w Polskę, bo owszem ma być prezentacja ASG na uniwerku, ale to tyle. heartagram, a skąd te wieści? Bo nie powiem, fajnie by było. No, ale może któryś z dłuższych stażem airsoftowców z Białego coś będzie wiedział Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Xie Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Rany... to zróbcie :P Przyjedziemy :D Link to post Share on other sites
kozłov Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 Wieści taki o planach takiej imprezy mam od kumpla który uczestniczy w rozgrywkach asg ...(ja narazie jeszcze niebralem udzialu w sztrzelankach:(.....) Link to post Share on other sites
Cuzz Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 no bylo by super zeby cos tam sie dzialo chętnie przyjade i cos kupie :D Link to post Share on other sites
kozłov Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 E sory ale to już nieaktualne. Niech jakiś moderator to skasuje bo impreza która miała być już była ponad miesiąć temu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts