noah Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Zachęcony recenzją i opiniami co do zasięgu/celności ww broni zakupiłem ją. Pomine moje pierwsze wrażenie i przejde może odrazu do problemu, a jest nim... właśnie zasięg. Porównuje go w socomem tm. Tam gdzie mniej wiecej kończy się zasięg skuteczny tego pistoletu ( ok 35m ), kończy się zasięg całkowity m15... Skuteczny wynosi poniżej 30m. Zastanawiam się czym to może być spowodowane. Kulka leci szybko, posiada większą moc, lecz brakuje jej odległości. Tak więc kieruje się do was z pytaniem, co jest nie tak ? Quote Link to post Share on other sites
Czlowiek Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Próbowałeś ustawić Hop-Up ?? może poprostu jest nieustawony Quote Link to post Share on other sites
noah Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 w tej replice hop-up jest stały. Też podejrzywam iż właśnie coś z hop-upem jest nie tak, ale by dostać się do komory, trzeba rozebrać całą broń, a z tego co czytałem w opisach, nie jest to zalecane... Quote Link to post Share on other sites
Czlowiek Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 hmm... ja miałem problem z Sig 552 bo lufa wewnętrzna się ruszała i chaczyła o zewnętrzną i musiałem go rozebrać na własną odpowiedzialność może poproś jakiegoś kolego co się natym zna i pomoże ci to zrobić P.S. w ostateczności możesz zgłosić reklamacje Quote Link to post Share on other sites
lagger Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 a jakimi kulkami strzelasz ? 0.12 ? :) Quote Link to post Share on other sites
noah Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 0.2 GF ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts