Militarypl Posted May 9, 2023 Report Share Posted May 9, 2023 Cześć wszystkim! mam pytania, potrzebuję dosyć szybkiej odpowiedzi. Z góry dziękuję za odpowiedź :) 1) czy jako Polak można wstąpić do SAS ? I czy oni w ogóle takich cudzoziemców przyjmują ? 2) ile trwa całe szkolenie i ile trzeba mieć lat? 3) czy przyjmują tam kobiety 4) czy jest tam cokolwiek płatnego typu jakieś kursy czy coś 5) ile dostaje taki żołnierz na miesiąc 6) czy trzeba mieć coś wcześniej zrobionego np jakiś kurs lub coś podobnego i czy to wpływa na selekcję ( np podnosi twoje szanse na dostanie się ) to chyba tyle, chcę sobie zebrać wszystkie informacje jakich potrzebuję. Dziękuje bardzo wszystkim ;) Quote Link to post Share on other sites
Nieyu Posted May 28, 2023 Report Share Posted May 28, 2023 (edited) How to Join the SAS (with Pictures) - wikiHow Jesli uzyjesz google translatora by to przeczytac to nawet nie mysl by aplikowac Akceptuja zolnierzy brytyjskich i z krajow commonwelth Edited May 28, 2023 by Nieyu Quote Link to post Share on other sites
Militarypl Posted June 29, 2023 Author Report Share Posted June 29, 2023 Dzięki za odpowiedź, spokojnie posługuję się angielskim myślę, że dosyć dobrze :) Quote Link to post Share on other sites
Militarypl Posted June 29, 2023 Author Report Share Posted June 29, 2023 Ale szkoda że kobiet nie przyjmują Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts