Krolik_airsofter Posted May 30, 2023 Report Share Posted May 30, 2023 Witam jestem posiadaczem specny core i mam zamiar wlozyc jakies szybkie zebatki. Mialem w planach 13:1 i 19tpa/28k ale nie jestem pewien czy szkielet to wytrzyma jesteście w stanie doradzić jakies szybkie zębatki? Dodam ze replika ma być pod szturm 1.6j i oczekuje 20-25rps. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted May 31, 2023 Report Share Posted May 31, 2023 1,6J to taki trochę dziwny limit. Zazwyczaj na szturm jest 1,15J do CQB lub 1,88J do Lasu. Na ROF ma wpływ wiele czynników. Zacznij od zrobienia sobie repliki pod wybrany limit, potem wsadź mosfet i baterię 11,1 z jak największym C i największą pojemnością jaką Ci się uda zmieścić, ale bez przekroczenia limitu A dla mosfetu. Wtedy sprawdź jakiego masz ROF'a. Jak dalej będzie dla Ciebie za mało to pora na wymianę silnika. High Torque jeżeli wolisz lepszą reakcję na spust, High Speed jeżeli wolisz większy ROF. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts