cerber Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Ponieważ ostatni post polecial w kosmos (mam andzieje ze z powodu długiego linku wklejonego mogl powodowac rozjechane forum ;)) Disiaj w poszukiwaniu kulek do AEG'a (SRC M4a1) na allegro.pl znalazłem coś takiego: LINK - Kulki SEKITO 0,25g I teraz rundka pytań. - czy kotś tego używa ? - jaka jakość wykonania - jaka powtarzalnośc kulek (czyli czy równe itp. no i czy waga 0,25 zachowana) - czy macie jakieś wuagi odnośnie tych kulek ? P.S. Sprzedawane są też na WGC więc myśle ze nie jest to jakaś bardzo niska jakośc. Głownie chodzi mi o to, żeby nie klinowały się w lufie stockowej SRC oraz żeby latały dość clenie do celu. Wiem ze Exceli z tego nie zrobie ;) P.S.2. Do moderatora - jeśli ten wątek ma zostać wywalony to prosze o link gdzie na forum zostały opisane i omówione te kulki bo neistety - mimo szukania nie znalazłem... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts