Turek_OX Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 W moim stokowym kałachu juz 2 raz poszły zebatki ze wzgledu na baterie bardzieuj szybkostrzlna, postanowiłem to zmieic i cxhciał bym odrazu wstawic sobie Zębatki helikalne [CA] 189.00zł czy tez sprawia ze cos bedzie mogło sie popsuc przypominasm ze kałch jest Tm... Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Będziesz musiał wymienic tłok, na ten o zwężonych zębach. Nie wiem czy warto inwestowac, jeśli chcesz pozostac przy stocku. Ja jade na stalowych zębatkach CA (190PDI 12V) i się nie sypią- w stocku tym bardziej powinny wytrzymac. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Będziesz musiał wymienic tłok, na ten o zwężonych zębach... Kompletna bzdura :!: Zębatki helikalne o standardowym przełożeniu współpracują z tłokiem o standardowej szerokości zębów. (po co się stosuje zwężone zęby na tłoku widać chyba dobrze na tym zdjęciu). Turek, kup też zestaw podkładek dystansowych, napewno się przydadzą ;) . Przy okazji możesz też wymienić łożyska na metalowe lub kulkowe. Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Sorry- takie info dostałem, po wysłaniu zapytania ostatnio do sklepu. Ma Culpa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts