Mkapelusz Posted August 1, 2023 Report Share Posted August 1, 2023 Witam czy poleca ktoś jakąś replikę ar15 do 1100zł? Musi być full metal i dobrze by było aby była w mlok-u. Szukałem, szukałem i nic nie znalazłem poza arcturusami na taiwanie i boyami z redberetu. Quote Link to post Share on other sites
Fareyi Posted August 2, 2023 Report Share Posted August 2, 2023 Replika AR15 od arcturusa to nie najlepszy pomysł ;) Ale jeśli chodzi o "metalową" Ar-15, to zobacz na repliki DE z serii M906X Quote Link to post Share on other sites
Mkapelusz Posted August 2, 2023 Author Report Share Posted August 2, 2023 Faktycznie to będzie najlepsza opcja, Tylko mam 3 pytania czy m906b która obecnie jest na taiwanie ma działający bolt catch ponieważ ma obustronne manipulatory do zrzutu zamka oraz słyszałem na pewnej recenzji że replika z tej serii ma nylonowy upper a w ofercie informacje są bardzo skromne :( i 3 pytanie jaj jest z kompatybilnością magazynków? Oraz dzięki za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts