Spetsnaz Posted May 3, 2003 Report Share Posted May 3, 2003 Uwaga zlot w Elblągu odbędzie się. Nie jest to impreza konkurencyjna dla Tommygana. Zarys imprezy podałem na forum, szczegóły są dogrywane. Szczegółowe informacje udzielam pod telefonem 0502-620-689 "specnaz" [/b] Quote Link to post Share on other sites
Guest Wilq Posted May 3, 2003 Report Share Posted May 3, 2003 Sorry za nietrzymanie się tematu, tylko taka maluśka dygresja. To będzie fajnie brzmieć, jak ktoś zadzwoni i powie "przepraszam, czy dodzwoniłem się do specnazu?" :D Quote Link to post Share on other sites
SzAjBuS Posted May 5, 2003 Report Share Posted May 5, 2003 Witam, jako ze Gildia Najemnikow zadeklarowala pomoc nad organizacja oto pare informacji: - nie jest to zlot ASG, ASG to jedynie jako dodatek do organizowanych w tym dniu Dni Elblaga oraz Targow Paramilitarnych (po prostu by urozmaicic pokazy sprzetu militarnego będziemy sie strzelac) - także nie jest to kunkurencja dla Tommygun'a (zwlaszcza ze mamy zamiar się na nim pojawic ) z dwoch powodow, pierwszy to to ze i tak jest organizowane z okazji Dni Elblaga i Targow Paramilitarnych, dwa (co chyba najwazniejsze) cena pobytu , dwa dni (14-16.06) to koszt rzedu 10 zl (czyli symboliczna kwota, mocno nie powinna naciagnac waszych budzetow) W cene 10 zlotych wliczone jest: * jedzenie (grochowa), * spanie (wojskowe namioty), * parada, * przejazd samochodami wojskowymi (być może będą tez do naszej dyspozycji jakies wozy opancerzone) * udzial w targach * kilka ciekawych scenariuszy kulkowych (urban, las) * pokaz petard, a pewnie tez dostaniemy do rozgrywek ASG pare swiec i granatow dymnych (oczywiście uztych w bezpieczny sposóB) * byc moze bedzie desant na plazy (jedna grupa bedzie przeprowadzac szturm z uzyciem wojskowych pontonow, ale nad tym jeszcze trwaja negocjajce To na razie tyle chodz negocjajce z wojskiem trwaja dalej to jeśli cos się zmieni to tylko na lepsze. Wszelkie dodatkowe informacje, tudziez zgloszenia (chcielibyśmy wiedziec ilu z was przybedzie, by odpowiednio się przygotowac) proszę kierowac telefonicznie do Specnaza - 502-620-689 SzAjBuS - 607-322-091 Lub na mój mail -; siorb@wp.pl Pzdr SzAjBuS Quote Link to post Share on other sites
Oko Posted May 5, 2003 Report Share Posted May 5, 2003 Witajcie. Małe pytanko. Do kiedy zgłaszać chęć uczestnictwa? ;) Pozdrawiam. Oko. Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted May 5, 2003 Report Share Posted May 5, 2003 hmmm.... 10 czy 20 zł? :P poprosimy o konkrety rozumiem, że chodzi o zlot w dniach 14-15 czerwca...? ciężko się wygrzebuje przysypane tematy: może jak już powstał temat "przyklejony" warto w nim umieścić zwięźle i treściwie wszystkie informacje na dany temat? Quote Link to post Share on other sites
SzAjBuS Posted May 6, 2003 Report Share Posted May 6, 2003 Zgloszenia im szybciej tym lepiej. Do 5 czerwca dobrze by bylo jakby wszyscy zainteresowani dali znac. Konkrety te ktore na dzien dzisiejszy wiemy sa w tym temacie i beda uaktualniane na biezaco. Cena 10 zl (udalo sie koszt obnizyc na tyle z 20 zl ) Data: 14-15 czerwiec. Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted May 6, 2003 Author Report Share Posted May 6, 2003 Powiadamiam ze mam na imie Wladek, poniewarz podalem komure więc nie widziałem potrzeby podawania imienia. Naprawiam ten błąd. Plany co do organizacji są duże cały czas trwają negocjacje z wojskiem. Szturm plaży odbędzie się prawdopodobnie w innym terminie, nad morzem. Prosze o nadsyłanie zgłoszeń. Mój mail sbu-specnaz@o2.pl. Pozdrawiam specnaz. Quote Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted May 6, 2003 Report Share Posted May 6, 2003 Usunelem identyczny temat nieprzyklejony, na prosbe Szajbusa bodajze. Wprowadzal on tylko wieksze zamieszanie a i tak wypowiadali sie wszyscy pod przyklejonym. Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted May 8, 2003 Author Report Share Posted May 8, 2003 Proszę o jak najszybsze zgłaszanie, udziału, oraz proszę o przyjazd 13 czerwca. 14 czerwca impreza rusza z rana. Około godź 10 rozpoczynamy paradę z Orkiestrą wojskową i wozami bojowymi. Koszt nie zmienny 10 zł. Teren obozu ogrodzony, w trakcie jest załatwianie namiotów wojskowych dla nie posiadających namiotu. Prośba o zabranie śpiworu. Quote Link to post Share on other sites
Oko Posted May 8, 2003 Report Share Posted May 8, 2003 No to mi pasi. Jeszcze udziału nie zgłaszam, ale jest on prawie pewien. Jeśli chodzi o namiot to miejsce w wojskowym bo nie posiadam własnego a przyjedzie nas najprawdopodobniej 2. Mam nadzieję że następny post będzie to zgłoszenie udziału. Pozdrawiam. Oko. Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted May 9, 2003 Author Report Share Posted May 9, 2003 Z radością informuje że zlot nabiera coraz to wyraźniejsze zarysy. 14 czerwca zapowiada się emocjonująco. Hasło dnia "URBAN TERROR". Manewry odbędą się niedaleko morza w nieczynnym ośrodku wczasowym. Czeka na nas ok 30 różnego rodzaju budynków, ulice. Szykuje się prawdziwa wojna uliczna. Trwają negocjacje z wojskiem o udostępnienie do walk BTRów. Dojazd na teren cięrzarówkami. UWAGA dla twardzieli nocny 10 km rajd w pogoni za grupą dywersyjną zrzuconą na spadochronach. Cały czas trwają prace nad uatrakcyjnieniem programu imprezy. :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Nikus Posted May 9, 2003 Report Share Posted May 9, 2003 Zapowiada sie cool. A że OGUr dużo gra w terenie zurbanizowanym to... Z taka zachęta, to od nas też sie pojawi delegacja :D Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted May 16, 2003 Author Report Share Posted May 16, 2003 Słuchajcie lidziska, wiadomość 1- będziemy mieli na urbanie wóz opancerzony, 2- być może zostanie udostępniony teren byłej fabryki, więc gotujcie broń. Pozdrawiam Specnaz Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted May 20, 2003 Author Report Share Posted May 20, 2003 Dotarły do mnie informacje że na zlot chcą dotrzeć ekipy z Ukrainy. Są specami od urbanu, może być ciekawie. Węcej informacji o dniach ęlbląga na stronie www.ranchostrong.elblag.com.pl Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted May 20, 2003 Author Report Share Posted May 20, 2003 Mój mail sbu-specnaz@o2.pl. Prosze o zgłoszenia. Quote Link to post Share on other sites
Oko Posted May 22, 2003 Report Share Posted May 22, 2003 Pytanie do Specnaza. Zgłosiliśmy już udział, i czy by się nic nie stało gdybyśmy w Elblągu pojawili się ok.20-21? Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Pozdrawiam. Oko. Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted May 24, 2003 Author Report Share Posted May 24, 2003 Wiadomość z ostatniej chwili, w czasie manewrów będziemy mogli wysadzić samochód osobowy. Drugi wysadzi oddział antyterorystyczny, która będzie miała pokazy w trakcie Dni Elbląga. Jedyny warynek właścicela by w manewrach brało udział co najmniej 50 osób. Więc zwieramy szeregi. :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted May 24, 2003 Author Report Share Posted May 24, 2003 Panowie i Panie zbieramy się 13 czerwca nie ważne o której. Chodzi o to że 14 zaczynamy o 9-00 rano. Pozdrawiam Spec. Quote Link to post Share on other sites
Oko Posted May 25, 2003 Report Share Posted May 25, 2003 AT? Wysadzanie samochodu? Mnie to pasuje :twisted: Będzie przygotowanie do przyszłego zawodu :D Quote Link to post Share on other sites
Oko Posted May 25, 2003 Report Share Posted May 25, 2003 Dobra, 13 o której chcemy. A jeszcze jedno. Jak dojedziemy do Elbląga to zadzwonić do Ciebie (specnaz) i zapytać się o miejsce? Jedziemy samochodem. Jak tego się dowiem to już wiem chyba wszystko o przyjeździe :) Pozdrawiam. Oko. Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted May 26, 2003 Author Report Share Posted May 26, 2003 Obóz będzie w Elblągu przy ul. Królewieckiej, teren byłego zakładu "Plastyk", naprzeciwko Wojewódskiego Szpitala. Pozdrawiam Spec Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted June 7, 2003 Author Report Share Posted June 7, 2003 Sponsorem imprezy zostało MILITARY.PL, na zlocie będzie stoisko. www.military.pl Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted June 9, 2003 Author Report Share Posted June 9, 2003 Dojazd do "bazy" autobusem numer 17 od dworca w Elblągu, Przystanek Spital Wojewódzki, naprzeciwko znajduje się były zakład "plastyk". Na terenie tego zakładu mamy obóz, na 99% zamiast namiotów będzie pomieszczenie do zakwaterowania. Kibelek oraz umywalka są. Oczywiście miejsce na ognisko i na zabawy równierz. Wpłata dokunuje się w dniu zgłoszenia. Ze sobą mieć: -broń ASG na kulki 6mm, inna nie dozwolona -okulary lub gogle -śpiwór -karimata -10 zł. + wedłóg własnego uznania pieniądze na piwo, dodatkowe racje żywnościowe, inne rozrywki Materiały pozoracyjne jak petardy, dymne będą dozwolone przy uzgodnieniu z organizatorami; obezwładniające, łzawiące lub inne, przy rozgrywkach ULTIMATE FIGHT (tylko dla osób od 18 roku życia). Rozgrywka ta odbędzie jak się znajdą chętni do udziału w czymś takim. UDZIAŁ W ULTIMATE FIGHT NA WŁASNE RYZYKO Wszelkie nie jasności i wątpliwości prosze wyjaśniać pod tel. 0502620689 Władek (specnaz) :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted June 9, 2003 Author Report Share Posted June 9, 2003 Ludziska przysyłajcie zgłoszenia czasu coraz mniej, nie odkładajcie na ostatnią chwile :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 fotki z Elblaga by Johan: http://www.sail-ho.pl/~wizal/Elblag/ filmy z Elblaga by Johan: http://www.sail-ho.pl/~wizal/Elblag/video/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts