oFi Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...9e1886403e0a959 Czy ktoś ma w/w glocka? Jest jest warto go kupić? Chciałbym ów broń kupić i nie wiem czy będzie dobra. Czekam na wasze opinie Quote Link to post Share on other sites
killa Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 z tym tematem to chyba do gazowych... Quote Link to post Share on other sites
alias Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Killa, jestesmy w temacie gazowe. Temat juz chyba byl... I powiem tak, glock jest baaaaaardzo dobry i ma serie(ktora zbyt czesto nie nalezy uzywac chyba ze masz te 7pak na wymienienie zaworka)ktora bardzo efektywnie wyglada i znosi reke, bo przy strzelaniu semi-auto to niezbyt. I moze jeszcze jedno, nie kupuj na machinegun.pl bo to tandeta, kup glocka 18(mowie kup bo jak sie podoba to nie ma na co czekac) na asgshop.pl bo jesli w/w zaworek peknie w okresie gwarancji oni ci go wymienia a nie jak w machinegunie, powiedza uzywales gg :lol: Podsumowujac, bardzo dobre wykonanie, dobre osiagi, mozliwosci(seria). Co do zaworka on peka, ale musisz uzywac pistoletu co dzien i tylka seria. No i kup na asgshop.pl POZDRO! ! ! Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 A ja radze nauczyć sie czytać... Temat jest dokładnie jedno "pole" wyżej, o TU. :ściana: Quote Link to post Share on other sites
alias Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Ja dobrze wiem ze jest taki sam temat, co nawet na poczatku posta napisalem, ale nabijam sobie posty po prostu, i nie powiesz mi ze nie na temat. Radze usunac temat i dokanczac pytania w prawomocnym temacie :lol: Quote Link to post Share on other sites
oFi Posted April 12, 2006 Author Report Share Posted April 12, 2006 przepraszam, ale zrobiłem ten topic w innym dziale, później został on przesuniety i taki bigos wyszedł. CLOZED Quote Link to post Share on other sites
killa Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Killa, jestesmy w temacie gazowe. Temat juz chyba byl... Tak jasne :P :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts