R.O.G.I Posted November 26, 2023 Report Share Posted November 26, 2023 Potrzebuje waszej pomocy. Niedawno zakupiłem replikę NOVESKE 10.5" GEN III SHORTY 300BLK - BLACK [EMG] i mam problem z wymianą sprężyny, replikę kupiłem na Taiwangunie i nie potrafię wymienić sprężyny na CQB-ową, nie jestem doświadczonym graczem lecz myślałem że każda replika z cymy platinum posiada szybką wymianę sprężyny lecz jak się okazało ten model owej nie posiada. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy ja coś źle robię czy faktycznie owa replika nie posiada szybkiej wymiany? Z góry bardzo dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted November 26, 2023 Report Share Posted November 26, 2023 Daj linka do repliki. Pod tą nazwą to mi gaziak wyskakuje. Zdejmij upper i zrób zdjęcie tyłu GB. Quote Link to post Share on other sites
Infiriel Posted November 27, 2023 Report Share Posted November 27, 2023 Jeśli kupiłes replikę mniej niż 2 tyg. temu to powinieneś móc odesłać ją na zwrot. Jeśli zwrot się przyjmie, możesz zakupić replikę z QSC. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts