Zielak51 Posted February 26 Report Share Posted February 26 Witam, chciałbym zmienić parę rzeczy w mojej replice jednak jestem zielony w doborze odpowiednich części. Planuje założyć komorę hop-up maxx models i nie wiem jaką wybrać gumkę hop-up, dystanser oraz dyszę. Zastanawiam się także nad wymienieniem tłoka oraz głowicy tłoka. Czy mógłby ktoś polecić mi dobre części odpowiednie do tej repliki oraz nowej komory? Z góry dziękuję za odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted March 3 Report Share Posted March 3 (edited) W moim DE siedzi: Komora Retro, gumka Krytac pomarańczowy i lufa lamdba. W gearboxie tłok z metalowymi zębami SHS, cylinder specny. Głowice są w porządku, ale tłok zawsze lepiej wymienić na taki ze wszystkimi metalowymi zębami, a stockowe cylindry są tak sobie wypolerowane w środku. Standardowe dysze do do emek 21.4 mm są za długie. W jednym DE mam Maxx Model 21.25, w drugim fps softair 21.2 i jest dobrze. Edited March 3 by sledz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts