Yahalom Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Witam Zbombardowałem kilka sklepów e-mailami jednak wszystkie rozłożyły ręce. Dziś również wysłałem e-mail do Protektor Lublin jednak zależy mi na czasie i potrzebuje szybko pomocy. Będą one pasowały na osobe która ma wysokie podbicie stopy (obwód 29cm)? Jaki rozmiar będzie na stope mającą 29cm długości? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
grevil Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Najlepszy sposób żeby przekonać się czy buty bedą pasować to sprawdzić to doświadczalnie - założyc na nogę. Jeśli jestes ze Śląska, np. w Katowicach, w sklepie Pentagon mają Gromy... Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 19, 2006 Author Report Share Posted April 19, 2006 Wiem że są w pentagonie ale nie mam czasu teraz jechać 30km :wink: Telefonicznie dowiedziałem się że powinny pasować (telefon do military.pl) a z pentagonu dowiedziałem się że na 100% pasują :| Będzie troche czasu to będe musiał ruszyć dupe do katowic :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
wawa2 Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Ja swoje gromy kupiłem bezpośrednio u producenta za 135 zł w tym przesyłka. Zmierz na kartce rozmiar stopy dokładnie i ten wymiar im podaj... będzie ok. Ja też tak zrobiłem. A co do obwodu Twojej stopy to na pewno bedą pasoały, bo to prawie kalosze i bambosze w jednym :) Quote Link to post Share on other sites
Rutek Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 podajcie namiary na producenta z góry thx. Quote Link to post Share on other sites
Baset Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 http://www.protektor.lublin.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts