Bobur Posted April 2 Report Share Posted April 2 Co się stanęło z tymi replikami? Moja dziewczyna ma jedną od lat - wygląda przekozacko, działa wzorowo. Chyba jedyne repliki ar-podobne wykonane jak należy (korpus i front z porządnego stopu aluminium a nie gówna, stalowa lufa...). Od dawna ich nie widziałem w żadnym sklepie. Nie sprzedawały się czy co? Ktoś ma i podzieli się wrażeniami? Ja mam ak105 też e&l i powiem tyle, że zostaliśmy zepsuci. Kupiłbym sobie coś nowego, ale patrzę na repliki w sklepach i ciągle tylko plastik+znal to rzygać mi się chce. Plus taki, że ciężko uzasadnić zakup nowej repliki innej niż jakieś lct, ale to ~2000zł na replikę więc szkoda kasy xd. Quote Link to post Share on other sites
moonarc Posted November 3 Report Share Posted November 3 On 4/2/2024 at 11:35 PM, Bobur said: Co się stanęło z tymi replikami? Moja dziewczyna ma jedną od lat - wygląda przekozacko, działa wzorowo. Chyba jedyne repliki ar-podobne wykonane jak należy (korpus i front z porządnego stopu aluminium a nie gówna, stalowa lufa...). Od dawna ich nie widziałem w żadnym sklepie. Nie sprzedawały się czy co? Ktoś ma i podzieli się wrażeniami? Ja mam ak105 też e&l i powiem tyle, że zostaliśmy zepsuci. Kupiłbym sobie coś nowego, ale patrzę na repliki w sklepach i ciągle tylko plastik+znal to rzygać mi się chce. Plus taki, że ciężko uzasadnić zakup nowej repliki innej niż jakieś lct, ale to ~2000zł na replikę więc szkoda kasy xd. Tak, produkty E&L prawie zniknęły z rynku. Mają najwyższą jakość, ale ceny poszybowały w górę. Teraz LCT jest normalną opcją, choć kosztowną. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts