killa Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Interesuja mnie mid capy firmy mag. Maja niedlugo zostac sprowadzone do Machineguna. Chcial bym zakupic od razu 7 sztuk ale nie wiem czy one sa kompatybilne z moja bronia. Dziubek na wierzchu magazynka jakos dziwnie wyglada na zdjeciach. Jesli ktos sie orientuje prosze o pomoc. Mam R6 ale chodzi mi o to czy te magi sa kompatybilne z TM, CA itp. Link to post Share on other sites
C4RTM4N Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Sa kompatybilne. Link to post Share on other sites
tytus_5 Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Polecam Magi Maga :) hehe sam posiadam 6 i jezeli je smarujesz - czyli normalne w midkapach to nawet sie nie tna :) Link to post Share on other sites
Ak_TiGeR Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 A są może jakieś wzmianki,że bedą także produkowane do Ak 47,bo z tego co wiem to chyba nie ma takich? Link to post Share on other sites
tytus_5 Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Cała oferta MAG dostepna na WGC http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?c...=MAG%20Magazine Link to post Share on other sites
DaVID AntiTerrorist Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Myślę, że to temat do zamknięcia, bo sam identyczny zakładałem (a zostałem pouczony, że już taki jest :wink: ). Link to post Share on other sites
killa Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 ok dzieki wszystkim za info... teraz tylko czekac az sie pojawia. Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Mam R6 Magi maga są kompatybilne z CA/TM. Jednak R6 nie jest kompatybilny z nimi. Link to post Share on other sites
Matos Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Magi maga są kompatybilne z CA/TM. Jednak R6 nie jest kompatybilny z nimi. Gówno prawda. Po zpiłowaniu szyn w gnieździe magazynka w R6 albo wymianie dolnego body na TM magazynki są kompatybilne. Link to post Share on other sites
fleak Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Witam mam na psrzedaz midcapy MAG.Nowki nie uzywane cena 39zł/sztuka.Mozliwosc negocjacji Pozdrawiam Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Po zpiłowaniu szyn w gnieździe magazynka w R6 albo wymianie dolnego body na TM magazynki są kompatybilne. Na tej zasadzie, to wsadzisz tam mag od mp5 :evil: Mówiłem o kompatybilności bez ingerencji w karabin. Link to post Share on other sites
cromat Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Fleak forum to nie komis!!!! Żeby OT nie było: Czy to tworzywo nie niszczy się zbyt szybko (mam na myśli efekt wkładania i wyciągania maga z gniazda)?? Link to post Share on other sites
killa Posted April 29, 2006 Author Report Share Posted April 29, 2006 Za ta cene to chyba malo wazne. poza tym w R6 moge ingerowac. niewiele to kosztowalo a jak sie zniszczy to bede mial sporo czesci zamiennych. Troche juz tam wlozylem. Link to post Share on other sites
C4RTM4N Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Czy ktos wie gdzie mozna kupic te mid capy oprocz asgshop i machinegun gdzie aktualnie sa nie dostepne? Link to post Share on other sites
wiciak Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 WGC :D W polsce chyba narazie nikt wiecej ale jak bedzie popyt to pewnie Krakman sprowadzi. Link to post Share on other sites
pegrin Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Jest jeszcze jedno miejsce: http://www.zbrojownia.com.pl Sklep zaczyna się rozwijać, ale ludzie sa tacy jak w asgshopie- konkretni i uczciwi :wink: Link to post Share on other sites
C4RTM4N Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Witam ponownie :) Mam problem. O tuz moje MAG'i podaja co trzecia kulke :/, wiec glownie strzelam slepakami. Nie pakuje do maga 100 kulek tylko jakos 50 wiec nie moze sie zbytnio zaciac. Bede wdzieczny za jakies rady. Link to post Share on other sites
tytus_5 Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Uzywajac mid cap`y pamietaj o smarowaniu sylikonem - odpowiedznia ilosc towaru do dziury i dziala :) - ja tez uzywam tych MAG`ow i nie mam tego problemu - :twisted: TRZEBA JE POZANNIE PRZESMAROWAC Link to post Share on other sites
C4RTM4N Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 A jak to zrobic? :lol: Link to post Share on other sites
cromat Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Cartmanie jak to zrobić masz opisane wyżej.... "Psikasz" sylikonem do magazynka, tam gdzie kulki ładujesz... (wersja wytłumaczenia "na rozum chłopski" prościej sie nie da...) Link to post Share on other sites
tytus_5 Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Wsadzasz prenta do dziury i wpryskujesz tam sylikon - tak jak w sexie - tylko zamias wydzielin organicznych - walisz tam sylikon (moze tak zrozumie??) :język2: Link to post Share on other sites
C4RTM4N Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Jakiego preta? Przeciez sie zasyfoni...chyba Link to post Share on other sites
tytus_5 Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Jesuuuuuuuu C czy ty mialeś kiedyś w ręku spray z SILIKONEM?? tam jest taki pręcik rurka czy jak zwal to badziewie przy zaworze - to wkłada sie tam i masz już mag nasmarowany :twisted: Link to post Share on other sites
C4RTM4N Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 No ja wiem tylko czy nie za duzo tego silikonu? Jak tam nawalisz to sie jakos zasyfoni, zablokuje i wogole bedzie tam ciapa. Link to post Share on other sites
SouthMan Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Spray silikonowy nie jest zbyt lepki wiec nic ci nie powinien zablokować :P Link to post Share on other sites
Recommended Posts