czyzew Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Witam! mam problem odnosnie tej broni,od razu po przyjsciu i otworzeniu, zaciągnołem za tą rączke,spust albo mechanizm niby zaskoczył,ale po naciśnieciu nie chce strzelic,jest to otyle dziwne ze mechanizm jest napewno zaciagniety a sam spust jakby nie.Prosze o pomoc! moze go rozkrecic jakos czy cos w tym rodzaju? Quote Link to post Share on other sites
mczesiu Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Albo masz zablokowany sust, albo suwnica nie jest dociągnięta do końca, to znaczy, ze ładujesz do siebie, ale zeby oddać strzał, musisz suwnicę przeesunąc do samego końca, kiedy usłyszysz takie "pstryk" shotgun będzie gotowy do strzału. Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Nie radzę rozkręcać - tracisz gwarancję Quote Link to post Share on other sites
czyzew Posted April 29, 2006 Author Report Share Posted April 29, 2006 Dzieki,jednak go rozłozylem.Okazało sie że jedna z częsci byla złamana i poprostu była za krotka aby spust mogl zwolnic prężyne,skleiłem kropelka i wszystko działa :D Quote Link to post Share on other sites
Steeve Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Jakbyś go rozkrecił to looknij na spust czy małe takie haczki się nie połamały Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts