sobiepan Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Witam, jestem posiadaczem Uspeka z TM (tego z Hop upem). Wszystko było fajnie i elegancko do dzisiaj. Strzeliłem sobię za okno 2 strzały i po ostatnim.. wypadła mi lufa :evil: Obejżałem wszystko i pobiegłem po super glue. Okazało sie że puściło kiepsko wykonane łączenie na tej "obramówce" lufy (to plastikowe co na jednym końcu ma hop up i wpadają tamtędy kulki a druga strona to wylot lufy). No więc skleiłem. I znowu miało być pięknie, szkoda tylko że lufę umieściłem ODWROTNIE!! :D tzn są tam takie wcięcia na hop up, a ja to umieściłem o 180stopni za daleko.. Nie mogę teraz zamontować dobrze gumki od hop upa(chyba że odwrotnie - ale wówczas hop up działa pogarszając strzał (kulka leci łukiem w dół) Co robić? Kurwa.. wkurzyłem sie lekko ;)Może jakoś rwać te poklejone części? [ Dodano: 03 Maj 2006 09:02 ] Nikt nic nie wie? A może ktoś przynajmniej wie skąd części skombinować? [ Dodano: 06 Maj 2006 08:42 ] eh.. widzę że dupa z tej pomocy wyszła Quote Link to post Share on other sites
Bestyj Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Mam tą replike od roku chyba, a jestem jej 2 właścicielem i nie wiem, jak tys to zrobił, ze ci lufa wypadła. Nie wiem też, jak ja rozebrać, a części poza magazynkiem nie dostaniesz, chyba, zę ktoś bedzie zuytego na części na allegro sprzedawał. jak dla mni e mozęsz sprobować sie bawić, ale możesz tez uważać splówkę za stracona i moze czas pomysłeć o nowej? Quote Link to post Share on other sites
Blast Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 A próbowałeś rozpuszczalnikiem ?? Może puści :D Tylko uważaj żebyś sobie nie rozpuścił całego guna :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts