thegumis Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Witam może głupie... jaki rozmiar wejdzie na tyłek 113cm?;] XXL? czy większe bo szukam spodni, i chciałbym żeby były kontraktowe. Quote Link to post Share on other sites
Troll Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 L-ka spokojnie starczy.... nawet troszkę jeszcze ściągaczami podziałasz. A jak wciągniesz brzuch to nawet i M-kę wciśniesz :D (sam mam ok 113-114 cm w biodrze, więc wiem co mówię :) ) Quote Link to post Share on other sites
Smokey Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 A o jakim rodzaju spodni mówisz?? O BDU czy marpacie, bo mnie też to interesuje. Quote Link to post Share on other sites
T0M4S Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 :roll: yyy, chyba jest dla wszytkich mundurów us tak samo, czy to jest bdu czy mccuu czy tez cos innego, marpat to tylko kamuflarz... http://www.zom.republika.pl/rozmiary.html tu jest rozmiarówka i mówić przez ó 8O Nie chodziło mi ze kroje są takie same, tylko ze przedziały w rozmiarach dla roznych mundurów us są takie same, czy sie myle ? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Krój munduru USMC jest inny niż BDU. To nie tylko kamo. Quote Link to post Share on other sites
Smokey Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 A jak sie ma rozmiar 56(taki jaki jest na rangershop) do tej rozmiarówki. 56=XL ale nie jestem pewien. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts