limo Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 zapytuje, jaką mam nabyć gumkę do mojej m15CA, chciałem od razu silikonową, tylko nie wiem czy guarder czy systema, co wybrać? bo cały zas co jakieś 20 strzałów lecą mi podwójne kulki, co na moją delikatną psychikę wpływa niezmiernie negatywnie Very Happy i czy brać tą twardszą gumkę do mocnych aegów, od razu chcę zakupić springa 140pdi i preclufę, bo mam rozrzut na 35 metrach z 25cm, dadam, że rozrzut mam tylko na singlu, jak strzelam serią to jest ok. Quote Link to post Share on other sites
Elwood Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Hmm rozrzut 25 cm na 35m jeżeli trzymasz broń bez stałego umocowania, w rękach, i tak jest niezły 8) ustaw karabinek np. w imadle, wtedy będziesz miał pewność. Co do powójnych kulek może to też być problem z dyszą lub umiejscowieniem hop-up'a, sprawdź czy sprężynka na HU dociska dobrze, ja raz miałem trochę przesunięty i tak się działo, łatwo poprawić. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts