Rollkin666 Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Wiecie może gdzie kupić buty wojskowe w dużym rozmiarze? Mam stopę rozmiar 51, więc niezbyt mogę znaleźć dla siebie buty. Za wszelkie linki, adresy, telefony, z góry dziękuję! :) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Ooo stary, ja myslalem, ze moje 45-46 to duzo ;) Bedziesz mial spory problem ze znalezieniem takich butow. Z tego co wiem to Amerykanie robili buty w rozmiarach od 9 do 16. Na ebayu czasem mozesz trafic cos w takim rozmiarze, czesto bardzo tanio bo na tak wieeeelkie buty jest jednak maly popyt. Quote Link to post Share on other sites
EL TORO Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 http://www.azymut.waw.pl tam sie spytaj wiem ze maja 50 moze 51 tez A o interpunkcji Ty slyszal? //szasz Quote Link to post Share on other sites
suli Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Mam stopę rozmiar 51 Znam twój ból (mam 49,5) A czy prÓcz są inne sklepy ? Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Szary Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Nieźle, przebijasz moje 49 1/3 :lol: Nie gratuluję, bo to same kłopoty, wiem z doświadczenia. Drzewiej sprowadzałem sobie buty w odpowiednim rozmiarze via Ampol z Ząbek, teraz przymierzam się do podłączenia do zamówienia jakie Hubert zamierza zrobić w Botacu. Potwierdzam też, że w Azymucie można kupić duże rozmiary Hiteców, ostatnio w Ampolu oglądałem też coś (zabij mnie, nie pamiętam) w rozmiarze 51. Quote Link to post Share on other sites
Kosiak Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 http://www.azymut.waw.pl tam sie spytaj wiem ze maja 50 moze 51 tez Witam (to mój pierwszy post tutaj :P ) Od ręki przeważnie mamy na stanie 2-3 modele butów Starforce w rozmiarach do 48. We wszystkich modelach tej firmy standardowa rozmiarówka jest do numeru 50, a niektóre modele nawet do rozmiaru 52. Te numery "nieco większe" ;-) jak dotąd, ściągamy jednak tylko na indywidualne zamówienia. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
AwR_Kaczy Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Ostatnio czynnie poszukuję combatów USARMY i widziałem, że pwm na allegro ma combaty w tym rozmiarze. Udanego poszukiwania :) BTW Jeśli ktoś ma dojście do combatow to proszę o kontakt. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts