dzikki Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Ja też nie wrócę.Grałem na XBox360. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Ja grałem, gram i grac będe. Głównie ze względu na MP :-F Jedyny minus? Brakuje M4 :evil: Quote Link to post Share on other sites
snorlax Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 (edited) Bardzo fajna giera 8-) Ładna grafika, fajne bronie i efekty graficzne. Polecam Edited January 19, 2008 by snorlax Quote Link to post Share on other sites
Bartolo76 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Dla mnie lepsza od CoD4... Grywam tylko w SP, i tutaj podoba mi się wzór zachowan przeciwników... fizyka ruchu bohaterów też robi robotę... zwłaszcza dynamiczne wejscia do pomieszczeń ;-) Polecam grać ma PC, bo na konsoli to sobie można w Need For Speed pograć... na PC można się bawic np. w "double tapping", bo na konsoli to jakos sobie tego numeru z padem nie wyobrażam... W_ogÓle arsenał fajny, i dopracowana fizyka broni. A taktycznie jest wystarczająco, i moim zdaniem o niebo lepiej niz w CoD4... wystarczy popatrzec gdzie znajdują się twoi "teammates" po wejściu do pomieszczenia... tam gdzie powinni, a w CoD z tym bywa różnie... Quote Link to post Share on other sites
Patrick Bateman Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Czas podniesc temat z grobu :) Zainteresowanych zapraszam na Rainbow Six Vegas 2. Obok Socom Confrontation to jedna z nielicznych gier na konsole w ktorej mozna delektowac sie zaplanowana taktyka i modelami prawdziwych broni. Nie ma co porownywac do CoD4, gdyz to zupelnie inny rodzaj rozgrywki. X360 gamertag: PB PL Pozdrowienia dla wszystkich -pierwszy post na forum :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts