agat Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Witam wszytskich mam takie pytanko jezeli ktos moze odpowiedziec bardzo bym prosił!! Nosze sie z zamiarem zakupu APS 2 ale SPRINGA i odrazu chcialem ta bron troche upgradowac nom napewno chce wymienic springa tylko powiedzcie mi na jakiego bo nie wiem czy moze to byc: - Sprężyna główna M150 do APS-2 oraz M24 Guarder Co jeszcze musialbym w tej broni wymienic?? I czy po takiej dawce mocy bron mi sie nie rozleci na kawalki?? Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 To jest pytanie na forum zielonych. Poszukaj najpierw trochę zanim je zadasz. Quote Link to post Share on other sites
Rudy102 Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 o ile się nie mylę w apesie są plastikowe prowadnica i tłok , wymienisz to i będzie git!! Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 A ja sie podłącze z innym pytaniem.Ale napewno na temat :) Mianowicie czy ktoś może już znalazł te zestawy do upgrade'u do 500 FPS? :roll: [ Dodano: Pon 19 Cze, 2006 ] Znalazlem chyba na capriasg sprezyny 380% do aps2/m24, to do maruzenow sa chyba ale jak one sie maja do M6 z Cyber Guna? Czy wymiana samej sprezyny nie zrobi spustoszenia z tlokiem? A jesli istenieje taka mozliwosc to jak temu zaradzic? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts