Westie Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Rozważam ściągnięcie z HK takiego oto Colta: http://www.tokyo-model.com.hk/trade/productview/3587 Czy ktokolwiek miał z nim styczność? Jak się sprawuje na GG? Bo waham się między tym, a KJW P14 FullMetal (na Zachodzie całkiem dobrze o nim mówią, w przeciwieństwie do np. USP tej samej firmy). Quote Link to post Share on other sites
sweety_killer Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 kup Hi-cape 5.1 WE. Masz fullmetal i nie musisz nic z nikąd sprowadzać. Ja mam i jestem bardzo zadowolony Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Ale HiCapa to nie to samo co klasyczna 1911. Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 ale PO.14 to też nie to samo, klasyczna 1911a1 to single stack a zarówno hi-capa jak i PO od KJW to są double stacki. co do tego colta to jest to tanie WA, tanie pod wzgledem materiałów i wykonania bo niestety wielu użytkowników mówi że wygląda jak spring od TM... za niewiele większą kasę poczekałbym na KSC lub na 1911a1 TM. co do KJW to nie są to złe guny ale jakoś dziwnie często syfonuja, szczególnie wersje full metal które po prostu szybciej stają się całe zimne :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts