PLACEK_ Posted September 15 Report Share Posted September 15 Cześć wszystkim, Poszukuję dobrej repliki out of te box do cqb. Niestety nie jestem w temacie od kilku ostatnich lat więc rozważę każdą propozycję. Budżet do 2 tyś. Ale jak znajdzie się coś droższego również w porządku. Najlepiej jakby replika przypominała coś zachodniego, ar,mp5, mpx, hk usp, colt, glock. Kilka wymagań: - 300/340 fps - mosfet/etu - aeg/gazowka - selektor ognia (single, auto) - najlepiej z jak najlepszą reakcją na spust oraz z wysokim ROF’em - może to być zarówno klamka jak i karabinek/pm Sam myślałem o jakimś g&g, aresie czy Tokyo Marui. za wszystkie odpowiedzi i opinie dziękuję Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted September 15 Report Share Posted September 15 Nie ma najlepszej repliki do CQB, a już na pewno nie prosto z pudełka ;) Wszystko zależy od tego na jaki teren zazwyczaj chodzisz. Może to być krótka eMka 10,5", może jakiś PM'em, a czasem jest tak ciasno że w ogóle sama klamka. Gazówka czy Elektryk czy HPA to też "wszystko zależy". Chociaż w tym budżecie to HPA chyba tylko pod klamkę i to na pewno nie prostu z pudełka. Gazówki są trudniejsze, ale dają swój fun. Zastanów się czy duży ROF potrzebny, teraz często w CQB auto jest zabronione. Zawęź trochę kryteria. Ja używam ICS Captain, ale porobiony w środku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts